Kauden ensimmäiset omatoimirastit Huhmarmäessa 27.4. – 3.5.

Kauden ensimmäiset omatoimirastit odottavat metsässä löytäjäänsä! Pitkään jatkuneen talven jäljiltä lunta notkelmissa paljon, mutta kyseiset paikat eivät ole laajoja. Muuten Huhmarmäen alue tarjoaa upean alun kauden maastosuunnistuksille. Pienellä alueella pyörivät radat hyödyntävät alueen upeimman avokalliomäen hienosti ja välillä pääsee virittämään itseään melkein varsinais-suomalaiseen avokallio moodiin. Hienot, vaativat ja sopivan ytimekkäät radat kauden alkuun.

Samoilla rasteilla suunnistetaan viestiharjoitus keskiviikkona 4.5, joten jos halajat kyseiseen viestiharjoitukseen kannattaa sekin laittaa kalenteriin.

Omatoimirastien kartat (A-D-radat) on ladattavissa Rastilippu-palvelusta ilmoittautumisen yhteydessä. Omatoimirastien pysäköinti tapahtuu Uudenkylän rautatieaseman pysäköintipaikoilla. Rasteille lähemmäs johtava tieura ei ole vielä talven jäljiltä henkilöautoilla ajettavassa kunnossa.

Huom! Huhmarmäessä ei ole ajanottoa – vain omatoimisuunnistus.

Omatoimirasteilla mukana Noname.