Hippo-pääsiäissuunnistus 17.4.2022


Jo vuosikausien ajan pääsiäissunnuntaina on etsitty pääsiäismunia. Lahden Suunnistajat -37 ja OP Päijät-Häme järjestävät yhteistyössä kaikille avoimen ja maksuttoman Hippo-pääsiäissuunnistuksen sunnuntaina 17.4.2022.

Kuinka pääsiäissuunnistus toimii?

1. Lahden maastoihin piilotetaan yhteensä 10 rastia, joilla sijaitsee palkinto. Ensimmäinen rastilla vierailija löytää makean yllätyksen!

2. Jokaisella rastilla on myös pankki- tai suunnistusaiheinen kysymys, johon vastaamalla voit jättää yhteystietosi ja saada pienen yllätyspalkinnon, vaikka varsinainen rastipalkinto olisikin jo noudettu. Kysymykseen vastataan QR- koodin avulla, varmistathan, että puhelimestasi löytyy QR-koodilukija!

3. Vihjeet annetaan sunnuntaina 17.4. klo 10:00 Instagram storeissa OP Päijät-Hämeen (@oppaijathame), Lahden Suunnistajien (@lahdensuunnistajat37) IG-tileillä sekä Hippo-pääsiäissuunnistus Facebook-tapahtumassa.

Luonnossa liikkuminen ja ulkoilu on tärkeä osa suomalaista kulttuuria. Meillä Lahdessa luonto on puhdas, kaunis sekä lähellä. Haluamme tempauksellamme kannustaa perheitä yhteiseen reippailutuokioon.

Mukavaa pääsiäisen aikaa kaikille, muistakaa liikkua, nauttia luonnosta ja tietysti etsiä yllätyksiä. ?❤️??