OP Päijät-Häme ja Lahden Suunnistajat -37 tuovat suunnistuksen luoksesi

Lahden Suunnistajat -37 suunnistuskausi ja tapahtumatarjonta on jälleen kerran huikea. Eilen raapaistiin jo hurjassa kelissä ensimmäiset iltarastit korttelirasteina Hollolan Hedelmätarhan ympäristössä. Tapahtumia löytyy varmasti jokaiseen makuun! On iltarasteja (metsä + sprintit), aikuisten suunnistuskoulu, pääsiäspuuhaa, perheseikkailua, koululaisrasteja sekä tietysti myös lasten ja perheiden kestosuosikki Hippo-suunnistuskoulu.

Näin kauden alkuun on hyvä ottaa huikeiden yhteistyökumppaniemme esittely.
Ensimmäisenä vuorossa on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme OP Päijät-Häme, joka näkyy erityisen vahvasti juuri Hippo-suunnistuskoulussa ja lasten tapahtumissa sekä toki myös iltarastien puolella.

Lahden Suunnistajat – 37:n ja OP Päijät-Häme Päijät-Hämeen pitkäaikainen yhteistyö tiivistyy entisestään. Kevätkausi ja erityisesti huhtikuu on seuramme ja OP Päijät-Hämeen välisen yhteistyön osalta erittäin tapahtumarikas. Yhteisten tapahtumien avulla halutaan tukea päijäthämäläistä yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia sekä liikuttaa yhteisöämme.


– Yhteistyömme Lahden Suunnistajien kanssa liikuttaa monia jalkapareja, niin lapsia, kuin aikuisiakin. Tulevalla suunnistuskaudella omistaja-asiakkaamme saavat yhteistyösopimuksemme perusteella etuja ja pääsevät tutustumaan suunnistuksen saloihin. Perustehtävämme mukaisesti haluamme edistää päijäthämäläisten hyvinvointia, kertoo pankinjohtaja Ilona Iiskonmäki. 

– Hippo-suunnistuskoulumme saa vuosittain kiitosta erityisesti sen laadukkuudesta. Kiitos siitä kuuluu kaikille aktiivisille ja osaaville ohjaajille sekä tietysti toimintaa organisoiville Hippo-suunnistuskoulun rehtorille ja koordinaattorille. OP Päijät-Hämeen tuki seurallemme ja etenkin lasten suunnistuskoululle on ollut ensiarvoisen tärkeää. Onkin ilo jatkaa ja tiivistää toimivaa yhteistyötämme entisestään, kommentoi Lahden Suunnistajat -37 toiminnanjohtaja Petteri Huikko.

OP Päijät-Hämeen omistaja-asiakkaat ja heidän lapset saavat  mm. 5 €:n alennuksen LS-37:n Hippo-suunnistuskoulun hinnasta. Lisäksi OP Päijät-Hämeen isännöimille iltarasteille tarjolla myös etuhinta. 

Lahden Suunnistajat -37 ja OP Päijät-Hämeen tulevat yhteistyötapahtumat 2022:

  • Hippo-pääsiäissuunnistus 17.4.
  • OP Päijät-Hämeen isännöimät iltarastit 19.4. Lahden Urheilukeskuksessa
  • Hippo-suunnistuskoulun ensimmäinen maksuton tutustumiskerta 19.4. Lahden Urheilukeskuksessa

Lisätietoa tapahtumista tulossa lähiaikoina.

Käy lukaisemassa koko juttu yhteistyöstä ja tapahtumista OP Päijät-Hämeen sivuilta: https://www.op.fi/fi/web/op-paijat-hame/-/op_suunnistajat_2022?icmp=yl-atiili-1

Mennään eteenpäin! Yhdessä, yksinkertaisesti ja avoimesti!