Aikuisten suunnistuskoulu – tervetuloa mukavan harrastuksen pariin!

Suunnistus on kaikille sopiva liikunnallinen harrastus, jonka voi mainiosti aloittaa vielä aikuisenakin. Suunnistus lajina tarjoaa elämyksiä ja oppia luonnossa liikkuen.

Lahden Suunnistaja -37 järjestää rennon, ytimmekkään ja ennen kaikkea laadukkaan aikuisten suunnistuskoulun huhti-toukokuussa 2022.

Aikuisten suunnistuskoulu sopii sinulle oli tähtäimenäsi Jukolan viestiin osallistuminen, iltarastikuntoilu tai lähimetsien antimien kartoittaminen. Suunnistuskoulun avulla pääset mukavasti alkuun ja saat perustaidot haltuun.

LS-37 aikuisten suunnistuskoulu starttaa yhteisellä Teams-etäluennolla keskiviikkona 13.4. klo 18 jolloin käydään läpi sunnistuksen teoriaa ja varusteasioita. Linkki lähetetään ennakkoon ilmoittautuneille.

Aikuisten suunnistuskoulun hinta on 70 euroa.

Hintaan sisältyy:

  • Teams-etäluento (Suunnistuksen teoriaa ja varusteasioita)
  • Viisi (5) ohjattua suunnistuskoulukertaa
  • Lisäksi kolme (3) iltarastikertaa (Päijäthämäläiset iltarastit/ Sprintti-iltarasteilla), sisältäen karttamaksun ja mahdolliset vuokraemitin.

 

Lisätiedot ja ilmoittautumaan pääset aikuisten suunnistuskoulun omilta sivuilta: https://www.ls37.fi/suunnistuskoulut/aikuisten-suunnistuskoulu/

Ilmoittaudu mukaan ja ota kaverisikin matkaan liikkumaan luontoon sekä oppimaan suunnistuksen salat.

Tervetuloa mukavan harrastuksen pariin!