Hiihtohaaste – Espoon Suunta vs. Lahden Suunnistajat -37 sivakoidaan 29.-30.1.2022

Haaste on heitetty, vastaanotettu ja sini-puna-valkonutut ovat valmiina taistoon!

Upean talviset kelit hellii koko maatamme ja hiihtobaanat suorastaan kutsuvat sivakoimaan! Hiihto sopiikin erinomaisesti suunnistajan talviharjoitteluksi, joten nyt viimeistään kaivetaan sukset varastosta ja suunnataan nauttimaan upeista hiihtokeleistä. Viime vuonna Kangasalan SK haastoi Espoon Suunnan leikkimieliseen hiihtokilometrikilpailuun/-haasteeseen.
“Parastimme” siis idean ja Espoon Suunta onkin haastanut Lahden Suunnistajat -37 tähän leikkimieliseen kilpailuun siitä, kumpi seura kerää enemmän hiihtokilometrejä ja sivakoisi näin pidemälle viikonlopun 29.-30.1.2022 välisenä aikana.

Konsepti onkin siis yksinkertainen: kumman seuran suunnistajat hiihtävät viikonloppuna enemmän kilometrejä?

Tarkemmat ohjeet ja säännöt löydät alta olevasta lomakkeesta, jossa pääset myös ilmoittamaan hiihdetyt kilometrisi!

HIIHTOHAASTE-vastauslomake

Haaste perustuu seuran jäsenien hyvään omatuntoon, joten ilmoitetaan oikeat kilometrit ja kilpaillaan rehdisti.
Tulokset julkaistaan maanantaina 31.1.2022 klo 20 alkavassa Instagram Live -lähetyksessä. Palkintona on mainetta ja kunniaa voittavalle seuralle!

Lauantaina 29.1. vietetään myös Kansallista hiihtopäivää, joten Lahden Suunnistajat -37 ja Espoon Suunta kannustavatkin tämän oman hiihtohaastetempauksen myötä kaikkia hiihtämään ja ulkoilemaan sekä nauttimaan puhtaasta luonnosta ympäri Suomea. Mm. sunnunaina 30.1. Lahti-Hollola akselilla järjestettävä 53. Tiirismaan ladun laturetki kannattaa laittaa kalenteriin.

Muistakaa ulkoilla, pysykää terveenä ja ennen kaikkea LS-37 jäsenet hiihtää 29.-30.1. välisenä aikana! Näyetään kuinka täällä suksi liikkuu ja ettei sini-puna-valkonuttujen kaupunkia turhaan kutsuta hiihtokaupungiksi! ?❤️?