Lahden Suunnistajat-37 on valittu vuoden suunnistusseuraksi 2021.

Suomen Suunnistusliiton lauantaina 20.11. järjestämässä Suunnistuswebinaarin Vuoden parhaat – lähetyksessä palkittiin vuoden 2021 parhaat urheilijat, seuratoimijat, seurat ja teot. Lahden Suunnistajat valittiin vuoden suunnistusseuraksi 2021! Lähetystä juontanut Suomen Suunnistusliiton tapahtuma- ja seurapäällikkö Timo Saarinen luki perustelut Lahden Suunnistajien valinnalle:

“Huippusuunnistuksen puolella erittäin menestynyt ja näkyvä seura menneen vuoden aikana. Toteuttaa lisäksi nuoriso- ja harrastetoimintaa aktiivisesti ja innovatiivisesti, miettien jatkuvasti uudenlaisia konsepteja toimintaan. Vuodesta 1937 saakka pyyteetöntä lasten ja nuorten, sekä aikuisten suunnistustoimintaa laajalla rintamalla. Toiminta kehittyy vuosi vuodelta eri osa-alueilla. Viime aikoina erityisesti hyvää menestystä naisten puolella ja hienosti esillä eri medioissa”

Kiitokset valinnasta ja kiitokset kaikille seuratoiminnassa mukana oleville. Seuraavassa linkit Suunnistusliiton webinaarin ja seuran “Me ollaan vuoden suunnistusseura 2021” videoon.