Elisalla 2 kullan viikonloppu. Myös monelle mulle SM-mitaleja, -plaketteja ja vähintään kokemusta.

Elisa Mattila (D20) jatkoi SM-pitkiltä alkanutta SM-kultaputkeaan voittamalla lauantaina Juvalla järjestetyn SM-sprintin. Anniina Taipale täydensi D20-sarjan menestystä viidennellä sijallaan. Karoliina Ukskoski oli naisten pääsarjassa SM-tuloksissa hienosti 5.

Veteraanipuolella Anna-Lea Rantalainen pujotti kultaisen (D55) ja Esko Ranta (H85) hopeisen mitalin kaulaansa. Juha Matilainen (H35) ja Marko Väisänen (H50) saivat plaketit kuudensista (6.) sijoista.

Sunnuntaina SM-viesteissä Mikkelissä Elisan kultaputki jatkui jälleen, kun Anniina Taipale, Eerika Riutto ja Elisa saavuttivat ylivoimaisen voiton D20-sarjassa.

Kultaa tuli myös H80-sarjassa Markku Salolle, Veijo Tahvanaiselle ja Matti Railolle lähes tunnin erolla, niin että Matti olisi ehtinyt kiertää ankkuriosuuden vaikka toiseen kertaan. Mitalikantaan pääsivät myös D50-sarjan Virpi Remahl, Kirsi Koivuniemi ja Anu Nurmela toisella ja D55-sarjan Pia Molnar, Päivi Einonen ja Anna-Lea Rantalainen kolmannella sijalla.

Miesten pääsarjassa Philipp von Arx, Mikael Fabritius, Petteri Huikko ja Juha Sorvisto olivat plakettisijaansa, 9., tyytyväisiä, mutteivät suorituksiin, joihin mahtui liikaa virheitä. Naisten pääsarjassa Anna-Kaisa Anjala, Anna Närhi ja Karoliina Ukskoski olivat sijalla 17. H18-pojissa Ilari Virtanen, Aapo Granqvist ja Juuso Ketonen nappasivat viimeisen plakettisijan (10.).