Päijät-Hämeen AM-sprintti, LS-37:n sm-sprintti ja Oomi Energia Sprintti-iltarastit Saksalassa keskiviikkona 8.9.

Keskiviikkona 8.9. käydään Päijät-Hämeen aluemestaruuskilpailut Saksalassa.

Kilpailu toteutetaan matalan kynnyksen-konseptilla, mikä mahdollistaa muun muassa vapaat lähtöajat sekä paikanpäällä ilmoittautumisen.

Samassa yhteydessä järjestetään Oomi Energia – sprintti-iltarastit, joten kuntoilijoillekin on tarjolla mahdollisuus osallistua tapahtumaan.

AM-kilpailussa on käytössä normaalit sarjajaot H/D12-H/D85.

Oomi Energia –  sprintti-iltarasteilla on tarjolla tavalliseen tapaan A (3,0-3,5km), B (2,0-2,5km) sekä C (1,0-1,5km) radat.

Saksalan alueella ei ole aiemmin kilpailtu, mutta alue on ollut harjoitus käytössä aiemminkin. Karttaa on uusittu ja käytössä on joitakin uusia alueita, joille ei ole aiemmin menty. Saksalan alue koostuu pääsääntöisesti kerros- ja rivitaloasutuksesta. Suurin osa alueesta onkin pihoja ja teitä. Alueella on myös jonkin verran korkeuseroja. Jalkinevalintaa tehdessä on hyvä huomioida, että piha-alueiden välillä on paikoitellen puistomaista metsää (hyvin vähän), mutta etenkin sateella nämä alueet voivat olla liukkaita.
Radat on suunniteltu kilpailuradoiksi ja pyrkimyksenä on tarjota otollinen harjoitus SM-sprinttiin valmistautuville.

Samassa yhteydessä juostaan LS-37:n seuranmestaruuskilpailut. Seuranmestaruus sprintit juostaan samoilla radoilla kuin AM-kilpailut.

Kisasivuita löydät kutsun ja kilpailuohjeet!

KISASIVUT

Fin5 sprintti 2022 suunnistetaan muuten viereisessä maastossa. Tervetuloa Lahteen sprinttaamaan.

Lahden Suunnistajat -37