Oomi Energia – Sprintti-iltarastit Möysässä 11.8.2021

Kesätauko on ohi myös Oomi Energia – Sprintti-iltarastien osalta. Vihdoinkin päästään sprinttaamaan muutenkin kuin omatoimisesti eli ei muutakuin lenkkaria kireämmälle!
Oomi Energia – Sprintti-iltarastit järjestetään 11.8. Möysän alueella Viipurintien ja Karjalan kadun pohjoispuolella. Aivan siis ensi vuoden Fin5 – suunnistusviikon sprinttipäivän naapurialueella.
A- ja B-rata pyörivät Ahtialantien kummallakin puolella, mutta C-rata pyörii vain itäisellä puolella.
Tälläkin kerralla tarjolla on kolme eripituista- ja tasoista rataa, joiden pituudet (noin) ovat seuraavat:
A-rata: 2,6km (tarjoaa haastetta)
B-rata: 1,9km (keskivaikea)
C-rata: 1,0km rastia (helppo, sopii erinomaisesti lapsille ja perheille, jotka sprinttaavat myös täysin ilmaiseksi)
Ahtialantie on merkattu kielletyksi ylittää ja sen toiselle puolelle pääsee alikulkutunnelia hyödyntäen. Muistakaa olla huolellisia ylittäessä muita teitä, joita ei ole merkitty kielletyiksi ja noudattaa kiellettyjä alueita.
Alue on pienehkö ja radat risteilevät sähäkästi suuntaan jos toiseen. Olkaa siis tarkkoja rastinumeroiden kanssa, että kierrätte rastit oikeassa järjestyksessä. Varothan myös muita alueella liikkujia.
Käythän myös tutustumassa etukäteen sprinttirastien ohjeistukseen https://www.ls37.fi/iltarastit/iltarastit-sprintti/ sekä sprintin kiellettyihin kohteisiin https://www.suunnistusliitto.fi/kilpailu/saannot-ja-ohjeet/sprinttisuunnistuksen-kielletyt-kohteet/
Pysäköinti tapahtuu Möysän uimarannan parkkipaikalla (Uimarannankatu 3, 15150 Lahti) ja tarvittaessa sen läheisyydessä. Lähtökirjaus ja maaliin tulon kirjaus tapahtuu parkkipaikoilla kärryllä. Lähtö ja maali sijaitsevat parkkipaikkojen läheisyydessä.
Tapahtuma tulee myös löytymään Rastilippu – palvelusta heti kun ongelma saadaan korjattua 🙂
Tervetuloa sprinttaamaan Fin5-suunnistusviikko 2022 naapurimaastoon!
Sprinttisuunnistusterkuin ratamestarinne Vili Väkeväinen ja co.