Viikonloppuna liigamenestystä ja kansallisista palkintosijoja

Kulunut viikonloppu oli kisarintamalla jälleen vilkas. Lauantain 30.7. Suunnistusliigan osakilpailussa, QP Resort Games’ssa, Kuopion Kortejoella parhaasta menestyksestä vastasi Anna Närhi naisten pääsarjan 4. sijalla, +3:10 voittaja Merja Rantasesta. Karoliina Ukskoski oli 6. vain 10 sekuntia Annalle jääneenä.

Liigan yhteydessä juostuissa kansallisissa kilpailuissa Juha Matilainen oli 1. (H35), Kauko Suhonen 2. (H65) ja Virpi Remahl 3. (D55).

Pihkarasteilla Elmo Kiiskinen oli 1. (H10RR), Eerikki Hirvonen (H9RR) ja Esko Ranta (H85) 2.:a ja Juha Hirvonen 3. (H40).

Sunnuntaina 1.8. kilpailtiin Viestiliigan kolmas osakilpailu, Kivinapa-viesti, Kuopion Pieksänkoskella. Naisten viestissä ei tainnut kukaan sinipunavalkoinen viestinviejä selvitä virheittä. Ykkösjoukkueen Elisa Mattila vaihtoi ensimmäiseltä osuudelta sijalla 8 (+3:29). Toisella osuudella Anna-Kaisa Anjala nosti sijoituksen 4.:ksi (+3:07) ja kolmannelta osuudelta Anna Närhi toi naiset maaliin sijalla 6 (+9:16). Kakkosjoukkue (Karoliina Ukskoski, Anna Pradel, Eevamari Rauhamäki) oli 17.

Miesten viestissä ykkösjoukkueen avasi pitkästä aikaa Suomeen päässyt Sveitsin vahvistuksemme Philipp Von Arx tulleen vaihtoon sijalla 7 (+34). Toisella osuudella Mikael Fabritius oli puolessa välissä nostanut sijoituksen 5.:ksi, mutta iso virhe pudotti sijoituksen vaihdossa 16.:ksi (+6:15). Aleksi Anttolainen lähti ankkuriosuudelle ajojahtiin ohittaen 10 selkää, joten loppusijoitus oli sama kuin naisten ykkösellä: 6. (+5:44). Kakkosjoukkue (Pauli Leinonen, Valtteri Kinnunen, Tatu Leirimaa) oli 30.

Tampereen Tupla Pyöräsuunnistuksessa Tomi Nykänen voitti yhteistuloksissa miesten kovatasoisen pääsarjan.

Kahden keskimatkan kansallisissa Rinkelirasteilla yhteistuloksissa ensimmäiset sijat napsivat Markku Salo (H80), Anu Nurmela (D45), Kirsi Kiiskinen (D40), Elmo Kiiskinen (H10) ja Hermanni Latonummi (H12). Eevert Nurmela (H12) ja Helmiina Nurmela (D14) täydensivät Nurmelan perheen ja LS:n menestystä toisilla sijoillaan.