Normaalit iltarastit alkavat 6.7. Salpakankaan koululla

Tiistaina 6.7. alkavat tämän vuoden normaalit iltarastit. Paikka on Salpakankaan koulu Hollolassa.
Rastiliput jäävät metsään omatoimirasteja varten 7.- 10.7. Kartta on käytännössä aivan uusi Perhoslehto / Hirvikallio. Maastossa on hyväkulkuisia kallioisia mäkiä mutta väleissä myös kosteikkoja ja tiheikköjä. Polkuja myös riittää.
A-rata käy ohitien takana ja sinne kulkeminen ja poistulo ovat vaativia. Ohitien saa alittaa vain alikulkutunneleista.
A-rata 5,1 km 10 rastia, rata on vaativa eikä sovellu aloittelijoille.
B-rata 4,1 km 11 rastia, keskivaikea
C-rata 2,9 km 9 rastia, keskivaikea
D-rata 1,5 km 6 rastia, helppo

Koronatartunnoilta suojautumiseksi ja välttämiseksi ota nämä seikat huomioon:

  • Sairaana tai yhtään huonovointisena ei saa lähteä mukaan iltarasteille.
  • Käsidesiä tulee käyttää ennen ilmoittautumista iltarastikärryn luukulle sekä metsästä paluun jälkeen ennen metsästä paluun todentamista ja tulosten lukua iltarastikärryllä.
  • Metsään pääsee klo 17-19, joten kannattaa hyödyntää koko aikaväli, aikaisemmin lähtijöitä on ollut yleensä eniten heti alussa. Paluu metsästä viimeistään klo 20.30.
  • Pidä riittävä etäisyys (2 m) muihin niin lähtö- ja maalijonoissa kuin rasteilla leimatessakin – anna rastilla olijalle leimausrauha ja pyri leimattaessa välttämään koskemista
  • Maksa mielellään Rastilippu-sovelluksessa etukäteen Paikan päällä käteisellä maksettaessa vain tasaraha on mahdollinen!
  • Silloin, kun omatoimirasteja on tarjolla, niitä suositellaan erityisesti heille, jotka kuuluvat mahdollisiin riskiryhmiin tai myös heille, joille tulospalvelu ei ole niin oleellinen ja tärkeä asia.

Tervetuloa!