Tomi PySu MM-kisojen sprintissä 17.

Arkistokuva: SSL / Timo Mikkola

Tomi polki ensimmäisen aikuisten MM-starttinsa suunnuntaina. Etelä-Pohjanmaalla käytävien MM-kisojen toinen kilpailu käytiin Seinäjoen laitamilla ja matkana oli sprintti. Samainen matka jolta Tomi otti pronssia kevään SM-kisoissa.

Kisa ei lähtenyt parhaalla mahdollisella tavalla käyntiin.”En päässyt suunnistukseen heti sisälle ja tuli muutamia ohiajoja. Myös ajo oli teknisesti alkuun varsin heikkoa”, kertoi Tomi ja jatkaa “Sain kuitenkin suunnistuksesta melko nopeasti kiinni ja alkoi olemaan melko sujuvaa.” Väliajatkin sen kertovat. Ykkösellä sija oli 42. ja siitä lähdettiin pikkuhiljaa hilaamaan sijoitusta ylös. Tomi kertoikin löytäneensä loppuradalle hyvät reitinvalinnat, mutta vauhtia olisi pitänyt pitää hieman enemmän. Lopputuloksesta jäi kuitenkin positiiviset fiilikset.”Yleisesti ihan jees suoritus ja ilman paria tyhmää virhettä olis ollut hyvät saumat top10:een.”

Tulokset
GPS