Päijät-Hämeen toinen Kompassi-cup kisattiin aurinkoisessa säässä

Hollolan Urheilijat -46 isännöi Päijät-Hämeen toista Kompassi-cupin osakilpailua aurinkoisena keskiviikkoiltana. Satakunta lasta kirmasi Tiiristuvan maastoon etsimään rasteja. LS-37:sta mukana oli reilu 50 lasta. Osa oli ihka ensimmäistä kertaa yksin RR-radalla. Kaksi heistä olivat eskarikaverukset Kerttu Rantala ja Eevi Yrjölä, jotka molemmat suoriutuivat hienosti ensimmäisestä suunnistuskilpailusta. Tytöt olivat vahvasti sitä mieltä, että jatkossakaan ei enää äitiä tai isää metsään tarvita 🙂 Siitä se suunnistajan ura lähtee!

Kaikki osallistujat palkittiin hienoista suunnistussuorituksista FinnSweet metrilakulla ja Viipurilaisen kotileipomon siemenpalaleivillä.

Sarjavoittoihin LS:n lapsista ylsivät: Elmo Kiiskinen H10, Nilla Keskinarkaus H12TR, Milja Milen D12TR, Aaro Yrjölä H12, Celine Gaasenbeek D12 ja Helmiina Nurmela D14.

Harmittavasta usean sarjan koodivirheestä johtuen Hollolan Kompassi-cupin osakilpailua ei tulla laskemaan  kokonaiscupin yhteispisteisiin. Samalla tehtiin pieni sääntömuutos, että tänä kesänä lasketaan yhteiscupin pisteisiin kolmen parhaan osakilpailun pisteet neljän sijasta.

Päijät-Hämeen Kompassi-tapahtumat jatkuvat Juhannusviikon tiistai-iltana Kompassi-viestillä Asikkalassa.