Kompassi-cup avattiin sateisessa säässä

Suomen Suunnistusliiton lanseeraama Kompassi-tapahtumien konsepti startattiin Päijät-Hämeen osalta eilen illalla Launeen perhepuiston upeassa miljöössä. Koko päivän ollut poutainen ja osin aurinkoinenkin sää muuttui yhtäkkiä, kun tummat pilvet nousivat perhepuiston ylle. Ensimmäisten joukossa lähteneet lapset selvisivät Teemu Niskasen loihtimista lapsille hienosti soveltuvista sprinttiradoista kuivin jaloin, mutta suurin osa sai kokea ulkoilmalajin huonon puolen. Tosin ilmeistä päätellen, osalle lapsista vesisade ja märät lätäköt taisivat olla vain mieleinen juttu 😉

Yllättävistä käänteistä huolimatta, kisat saatiin vietyä läpi. Kaikki lapset palkittiin maalissa Sinuhen Lahtelainen-ruisleivällä ja se viimeistään sai suupielet kääntymään korviin asti. Tulokset ja rastiväliajat on luettavissa kisasivuilta. Kompassi-cup jatkuu keskiviikkona 9.6. Hollolan Urheilijoiden isännöimänä.

 

Kiitos järjestelyissä mukana olleille LS-37:n Hippo-suunnistuskoulun ohjaajille ja muille talkoolaisille sekä yhteistyökumppaneillemme Suomen Suunnistusliitto, Sinuhe ja OP Päijät-Häme!

Kuvat: SSL / Katri Lindeqvist

#suunnistus #nuorisuunta #tapahtumattähtäimessä #kompassitapahtumat #kompassicup