Omatoimirastit vko 16/2021

  • Omatoimiset iltarastit juostaan ma-su 19.4-25.4. Urheilukeskuksen polkurikkaissa maastoissa. Kartta pitää hyvin kutinsa pois lukien pienet pätkät uutta pyöräreittiä. Uusien pätkien ei pitäisi häiritä suunnistusta. Lumi sulaa vinhaa vauhtia, mutta varjopaikoissa sitä vielä riittää. Ensilumen latu on merkitty myöskin maastoon valkoisella, ethän juokse sitä pitkin, sillä viimeiset hiihtäjät varmasti ottavat reitistä ilon irti loppuun saakka. Polut ja muut latu-urat ovat myös osin jäisiä, joten nastarit jalkaan! Rasteja on taitoradan viestitreenin hajontojen vuoksi lähekkäin, lisäksi olen vienyt paikalle laminoituja koululaisrasteja samoihin pisteisiin, ole siis tarkkana. Iltarasteilla on käytössä normaalit, kankaiset rastiliput koodinumeroilla.

Radat:

A (pitkä, vaativa): 6,4km, 15 rastia
B (pitkähkö, helpohko): 4,9km, 13 rastia
C (lyhyt, vaativa):3,2km, 9 rastia
D (lyhyt, helppo): 2,0km, 7 rastia

TAITORATA: 6km/ 5 vetoa. Viesti-/vetotreeni A ja B hajonnoilla. Kartassa on vain pururata, polut on muokattu pois kokonaan. HUOM! Lähtöpaikoilla on kuitunauhat!

KAIKKI RASTIT -kartta: 30 rastia

Terveisin,

Ratamestari Minna

tapahtuman sivu Rastilipussa