Hanna Hipon pääsiäisjahti – mukavaa puuhaa perheille!

Jo vuosikausien ajan pääsiäissunnuntaina on etsitty pääsiäismunia. Tänä vuonna järjestämme 4.4. sunnuntaina Lahdessa, Euroopan ympäristöpääkaupungissa, Hanna Hipon pääsiäisjahdin yhteistyössä OP Päijät-Hämeen ja Lahti – Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021 -hankkeen kanssa.

Kuinka pääsiäisjahti toimii?
  1.  Lahden maastoihin piilotetaan yhteensä 10 rastia, joilla sijaitsee palkinto. Ensimmäinen rastilla vierailija löytää makean yllätyksen!
  2. Jokaisella rastilla on myös ympäristöaiheinen kysymys, johon vastaamalla voit jättää yhteystietosi ja saada pienen yllätyspalkinnon, vaikka varsinainen rastipalkinto olisikin jo noudettu. Kysymykseen vastataan QR-koodin avulla, varmistathan, että puhelimestasi löytyy lukija!
  3. Vihjeet annetaan sunnuntaina 4.4. aamulla Instagram-tarinoissa OP Päijät-Hämeen (@oppaijathame), Lahden Suunnistajien (@lahdensuunnistajat37) sekä Lahti – Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021 (@greenlahti2021) IG-tileillä.

Luonnossa liikkuminen ja ulkoilu on tärkeä osa suomalaista kulttuuria. Meillä Lahdessa luonto on puhdas, kaunis sekä lähellä. Haluamme tempauksellamme kannustaa perheitä yhteiseen reippailutuokioon ja samalla opettaa lapsille tärkeitä asioita ympäristön suojelusta ja kierrätyksestä.