LuuRan hisu-kisoista kahdeksan palkintopallipaikkaa

Hisu-kausi avattiin monien peruutusten jälkeen kansallisten osalta tänä viikonloppuna Luumäellä. Lauantain kisassa tuli paljon hylkäyksiä kun emitagit eivät kestäneet alhaista lämpötilaa. Sunnuntaina homma toimi paremmin

LS:llä oli mukana vajaat kymmenen hisustajaa ja heistä noin puolet pääsi “palkintopallille”. Lauantaina tuli kolme kolmossijaa Petrin (H21), Juhan (H55) ja Emmin (D20) tuomana. Sunnuntai oli myös kovin pronssipainotteinen, mutta onneksi Elmo rikkoi kolmosrintaman voittamalla H11-sarjan. Rintamassa taas oli eilisen tapaan Petri, Juha ja Emmi. Lisäksi H11-sarjassta tuli toinenkin palkintopallipaikka Eikan tuomana.

Ei ole vaikeaa arvata ketkä kolme oli yhteistuloksissa kolmen joukossa. Petri ja Emmi jatkoi kolmoslinjalla, mutta Juha korotti sijansa kakkoseksi.

Tulokset