Viikonlopun suunnistuswebinaarissa seuran värit upeasti esillä!

Suomen Suunnistusliiton perinteinen Suunnistusseminaari järjestettiin tällä kertaa etäyhteyksin Suunnistuswebinaarina Liikuntakeskus Pajulahden tiloissa 4.-5.12.

Seuramme monitoimiduo Aleksi Anttolainen Petteri Huikko vetivät ytimekkään esityksen seuramme kehitysprosessista ja tulevaisuuden suunnitelmista lauantaina. Seuramme yhteisöllisyys nousi jälleen upeasta esiin esityksen aikana, eikä syyttä! Esityksen voit katsoa kokonaisuudessaan täältä!

 

Illan osuudessa vuorossa oli puolestaan suunnistuskauden parhaiden palkitseminen! Sini-puna-valkoiset värit olivat jälleen upeasti esillä seuramme palkittiin Suunnistussäätiön Timo ja Maarit Ritakallion rahastostipendillä lasten ja nuorten suunnistustoiminnan ja siihen liittyvien uusien, sekä erilaisten toimintamallien luomisesta! Esimerkkeinä oli nostettu mm. kevään koululaisrastit ja dinosuunnistus, sekä tietysti upean suosion saavuttanut Hennalan Mörköyllätyssuunnistus! Erityisesti kevään koululaisrasteista iso kiitos kuuluu seuramme upealle veteraanijaostolle, joka mahdollisti lapsille ja nuorille tämän liikkumisen riemun useina viikkoina kartan kanssa rasteja etsien! Ilman teitä ja muuta aktiivista talkooväkeä näitä tapahtumia ja tunnustuksia olisi! Iso kiitos!

 

 

 

On syytä muistaa, että kaikkien näidenkin innovaatioiden ja tapahtumien takana on aina joku ideoitsija! Kaikkia näitä edellä mainittuja lasten ja nuorten ilmaistapahtumia yhdistää yksi henkilö; Minna Kauppi!

Minnan panos on ollut valtava myös muissa seuran tapahtumien järjestelyissä ja tiedottamisessa, mutta erityisesti lasten ja nuorten, sekä perheiden liikunnan edistämisessä!  Keväällä kirjansa Suunta/vaisto julkaissut Minna valittiin suunnistuswebinaarissa Vuoden suunnistushenkilöksi. Valinnan teki Suomen Suunnistusliitto! Isot onnittelut ja etähalaus Minnalle!

Spesiaalimainintana vielä, että seuramme sijoittui SM-pisteissä kaudella 2020 komeasti viidenneksi (5.) ja ensi kaudella suunta on tietysti ylöspäin! Linkki pisteisiin! 

Suunnistuswebinaarin palkitsemistilaisuuden voit vilkaista täältä!