Omatoiminen TONTTUSUUNNISTUS Tapanilassa

Kaikille avoin omatoimisuunnistus Tapanilan hiihtomajalla tästä hetkestä jouluun saakka. Lähde metsään vaikka kaverin tai perheen kanssa. Karttoja saa tulostettua itse tai noudettua Tapanilan majan pöydältä arkisin 9-20.30 ja viikonloppuisin 9.-17.00. Maastossa on paljon polkuja, kannattaa siis olla tarkkana, vaikka kartta onkin hyvin ajan tasalla. Muistetaan koronasuositukset myös metsäliikunnassa. Tonttusuunnistus on osa Suomen Suunnistusliiton #kokosuomisuunnistaa -haastetta, jossa jaetaan hauskoja ideoita kaikille suunnistustoimijoille. Tarinan ja idean saa siis kopioida:)

Tonttu Tohelon jouluhässäkkä

Tonttu Tohelo on sen verran kiireinen joulun aikaan, että sillä on mennyt tavarat aivan hukkaan ja sekaisin.  Lähde yksin, kaverin tai perheesi kanssa auttamaan Tonttu Toheloa löytämään tavarat Tapanilan metsistä ja pistämään ne oikeaan järjestykseen. 

  • Lataa tai tulosta kartta: Tonttusuunnistus tai nouda kartta Tapanilan hiihtomajalta.
  • Ota mukaan kynä.
  • Lähde suunnistamaan omatoimisesti silloin, kun ehdit. Koko rata on noin 2km pitkä, mutta oikoakin saa.
  • Merkitse kartassa olevaan taulukkoon numero kunkin kuvan kohdalle siinä järjestyksessä, miltä rastilta kuvan löydät.Taitavammat suunnistajat voivat kirjoittaa oikean numeron sijaan myös oikean rastinmääritesymbolin.
  • Rasteilla on laminoidut rastiliput
  • Ota kuva someen ja tägää #ls37 #tonttusuunnistus #kokosuomisuunnistaa

HUOM! Metsässä pimeys laskeutuu jo klo 16.00, joten otsa- tai taskulamppu kannattaa ottaa mukaan. Hämärällä tonttusuunnistus on vieläkin jännempää!

PS: Jos rasteja katoaa, ilmoitathan asiasta toimistolle: toimisto@ls37.fi