SM-erikoispitkiltä kaikenvärisiä mitaleja sekä plaketteja

Lauantaina päättyi tämän vuoden SM-kilpailujen sarja SM-erikoispitkiin Orivedellä. Pauli Leinonen sijoittui upeasti viidenneksi miesten pääsarjan tiukassa kamppailussa jääden ainoastaan 9 sekuntia pronssimitalista. Tätä Paulin ei kuitenkaan tarvinut jäädä jossittelemaan, koska kuten kuvasta näkyy, kaikki oli pelissä ja kovempaa ei olisi päässyt miehen sanoja lainatakseni. Naisten pääsarjassa Anna-Kaisa Anjala pujotti 9. sijan plaketin kaulaansa.
Nuorissa miehissä (H16) Henri Arvela kirkasti tämän vuoden SM-kisojen plakettisarjansa hopeiseen mitaliin ja Pyry Willman (H20) suoriutui pronssimitalin arvoisesti. Mainittakoon, että Henri on tänä vuonna tullut kaikista SM-kisoista kotiin plaketin kanssa lukuunottamatta keskeyttämiseen päättynyttä SM-yötä.
Varttuneemmissa miehissä Veijo Tahvanainen otti kirkkaimman mitalin H80-sarjassa ja vielä hieman varttuneemmissa (H85) Esko Ranta pronssin. Plaketteja saivat Virpi Remahl (D50/4.), Ari Anjala (H60/4.), Timo Ahvenainen (H40/6.) ja Kaapo Lehtonen (H15/10.).