Avoin nuorisoviesti ja energiasprintti toivat kolmannen sijan lahtelaisille Anjalassa

Kouvolan Suunnistajien kisoissa Anjalassa suunnistettiin la 10.10. aamupäivällä metsäsprinttiä ja iltapäivällä avoin nuoriso-, maakunta- ja puulaakiviesti. Energiasprintissä Helmiina Nurmela toi kolmannen sijan D14-sarjassa. Neljänneksi tulivat Uma Lehtonen D10-  ja Cedric Gaasenbeek H10-sarjassa. Eevert Nurmela oli jaetulla 5.sijalla H12-sarjassa.

Helmiina D14 sarjan 3.

Iltapäivällä Nuorisoviestissä Eevert, Celine ja Uma ottivat hienon kolmannen sijan. Eevert aloitti komeasti tuoden joukkueen ykkösenä vaihtoon ennen Kouvolaa ja Vehkalahtea. Celine jatkoi hienosti tullen kolmantena. Uma ankkuroi varmasti ja sinetöi kolmannen sijan hienosti onnistuneelle viestille.

Helmiina ja Annlinn olivat Puulaakiviestissä hakemassa kokemusta aikuisten seurassa. Hienosti tytöt selvittivät haastavat radat. Joukkue oli kymmenes. Aurinkoisessa Anjalassa kannatti käydä hakemassa kokemusta!