MS Parma ja Tampereen Pyrintö vauhdikkaimmat Lahden sprinttiviestissä!

Viestiliigan kolmas osakilpailu Lahden sprinttiviesti kurvailtiin vauhdikkaasti Launeen perhepuiston ympäristössä!

Naisten viestiin starttasi yli 30 joukkuetta ja miesten viestiinkin lähes 50 joukkuetta. Naisten viesti kärkiryhmä pysyi melko tiivinä alusta loppuun. Ratkaisu nähtiinkin aivan viimeisillä rastiväleillä, jossa voitosta taisteli vielä seitsemän joukkuetta. Eniten voittoa janosi MS Parman ankkurina toiminut Maija Sianoja, jonka vahvaan loppuvetoon muut eivät pystyneet vastaamaan. Näin ollen MS Parma pääsi tuulettamaan voittoa maalissa joukkueella Elsa Ankelo ja Maija Sianoja.

Toiselle sijalle kapus Pargas IF joukkueella Amy Nymalm ja Alexandra Enlund. Kolmanneksi kiri LYNX joukkueella Jasmiina Rantala, Aino Mänkärlä. Voittaja MS Parman ja LYNX:n välinen ero oli maalissa vain vaivaiset seitsemän sekuntia.

Kuvat: Kimmo Hirvonen

Miesten kilpailun aloitusosuudella moni joukkue pelasi itsensä pois kärkikahinoista heti ensimmäisellä rastilla. Ennakkosuosikit pitivät kuitenkin pintansa ja voittoa pääsi tuulettamaan Tampereen Pyrinnön joukkue Severi Kymäläinen ja Aleksi Niemi. Kymäläinen valitteli haastattelussa hieman tahmeaa menoaan, mutta petasi kuitenkin tarkalla suunnistuksella oivat asemat ankkurina toimineelle Niemelle. Niemi hallitsi ankkuriosuuden paineet upeasti, ja vaikka seuraavat joukkueet olivatkin lähellä ei voittajasta lopulta ollut epäselvyyttä! Viimeisellä rastilla Pyrinnön “Punakoneen” miehillä oli myös aikaa ottaa yleisöhaltuun voitosta nauttien! Seuraavat sijat matkasivat Helsingin Suunnistajille (Tuomas Heikkilä, Otto Kaario) ja Ikaalisten Nousevalle-Voimalle (Fryderyk Pryjma, Juho Ylinen)

Kuvat: Kimmo Hirvonen

Mikäli haluat kokea Lahden sprinttiviestin tunnelmat uudelleen niin tsekkaa ensin viralliset kisakuvat, sen jälkeen popparit esiin ja Viestiliiga Lahden sprinttiviestin jälkilähetys pyörimään! Samaan aikaan ei kannata yrittää, sen verran vauhdikas tämä skaba oli! 😉 Tämän huikean TV-jälkilähetyspalvelun teille tuottaa Oikea Reitti Oy w Eerola Productions!

 

Tulokset

Youtube jälkilähetys (Oikea Reitti Oy, Eerola Productions):

Naisten viesti (Youtube)

Miesten viesti (Youtube)

Kuvat (Petri Riutto)

Kuvat (Kimmo Hirvonen)

Kuvat (Viestiliiga: Karoliina Ukskoski, Juho-Veikko Hytönen, Mikko Niskanen, Kimmo Hirvonen Petri Riutto,

GPS-seurannat osuuksittain löydät täältä! 

Iltapäivän puolella hurjasteltiin myös Viestiliigan Kuntosprintti alias Perhepuiston piiritys.

Tulokset löytyvät Rastilippu- palvelusta.

Lahti kiittää ja kumartaa ja hiljenee hetkeksi, mutta vain hetkeksi!