LS-37:n lapsille ja nuorille menestystä AM-oravapolkukilpailuissa ke 26.8.20

Päijät-Hämeen AM-oravapolkukilpailu ja Aluekupin II osakilpailu suunnistettiin 26.8.2020 Orimattilan Hiihtokeskuksessa Rastivarsojen isännöimänä. LS-37:n värit olivat hienosti edustettuna kilpailussa. Elokuisen illan tuomisina oli monta mitalia, hienoja suorituksia ja iloisia ilmeitä. 

H9RR-sarjassa kovinta vauhtia piti Elmo Kiiskinen ollen myös koko rastireitin nopein kovalla ajalla 8,30. Toiseksi tuli Cedrick Gaasenbeek ja kolmannen sijan vei Samu Kemppainen. D9RR mestariksi suunnisti Siiri Siikanen hienolla suorituksella. H10RR-sarjassa Aaro Yrjölä otti hopeaa ja Nilla Keskinarkaus hienosti pronssia. D11TR-sarjan voiton vei Celine Gaasenbeek ja pronssia nappasi Maija Koivuniemi. Erot tytöillä olivat pienet, voittaja oli todella tyytyväinen suoritukseensa. H11TR-sarjan voiton otti Eevert Nurmela ylivoimaisesti ja Riku Hannula teki hienon suunnistuksen ollen kolmas. D12TR sarjan voitti Jenna Leppänen varmalla suorituksella.

D13 sarjassa Helmiina Nurmela onnistui rastien haussa, eikä hämmentynyt, vaikka yhden rastin leimasin ja koodi olivat kelvanneet ohikulkijoille. Voitto irtosi selkeästi. Samalla radalla H13 sarjassa Timo Koivuniemi otti kirkkaimman mitalin. Kolmannesta sijasta tuli vääntöä Tuomas Makkosen ja Sakari Mäkelän välillä. Tuomas vei pronssin 10 sekunnin erolla. “Puuttuva rasti”-episodi puhutti maalissa tottakai. D14-sarjassa Eevi Kiljunen suunnisti hopeaa.

 

Kaikki loput hienot suoritukset:  tulokset.

Lahden suunnistajat -37 voi olla ylpeä nuorista suunnistajistaan.