Aluemestaruuskilpailuissa mitalisadetta

Viikonlopun aikana kilpailtiin alumestaruuksista pitkillä matkoilla ja viestissä Kangasalan Kuohenmaalla Valkeakosken Hakan toimiessa järjestäjänä. Lauantaina ratkottiin henkilökohtaiset mestaruudet pitkillä matkoilla ja sunnuntainan oli vuorossa viestit. Sunnuntaina oli myös EM/MM-näyttökilpailu H/D16-20 sarjoissa.

Lauantaina pitkiltä matkoilta kotiintuomisina oli yhteensä 36 mitalia, joista peräti 20 oli kultaisia. Miesten pääsarjassa Petteri Huikko nappasi ensimmäisen Päijät-Hämeen alumestaruutensa. Naisten pääsarjan voiton puolestaan vei Kukkosen Saara.

Sunnuntain viestikilpailussa yhteensä 15 joukkuetta pääsi AM-mitaleille ja näistä 12 joukkuetta veivät sarjojensa voitot. Sunnuntain näyttökilpailuissa parasta vauhtia seuralaisistamme piti Anniina Taipale ollen D20 sarjassa sijalla 8.

Perjantaina sprintattiin Grano Games kilpailun merkeissä Tampereen keskustassa. Kilpailu toimi samalla EM/MM näyttökilpailuna H/D16-20 sarjoissa. Matilaisen Juha voitti H35 sarjan. Näyttökilpailun puolella Valtteri Kinnunen oli 6. H17-20 sarjassa ja Anniina Taipale vastaavassa tyttöjen sarjassa 5. Tuloslinkit alla:

Grano Games

AM-pitkä matka

AM-viesti

Näyttökilpailu