Iltarastit ja SM-keskimatkan taitotreeni tiistaina 25.8. Tiirismaalla

Tiirismaan Laasossa ensi viikon Iltarasteilla tarjolla myös SM-keskimatkalle valmistava harjoitus. Kartta on ajantasaistettu. Ratamestarina Ari Anjala. C ja D – radoilla tarjolla myös 1:7500 kartta perinteisen 1:10000 lisäksi.

Ratavaihtoehdot:

A 6,3 km vaativa

B 4,3 km keskitaso

C 3,2 km vaativa lyhyt

D 2,0 km helppo

TAITO 5,3 km

Rastit ilman leimasimia jäävät tiistain iltarastien jälkeen metsään lauantaihin asti omatoimisuunnistusta varten. Omatoimisuunnistajat voivat ladata kartan Rastilippu-palvelusta.

Lisäys 23.8: Myös pyöräsuunnistusradat tarjolla!

Paikan päällä Iltarasti-isäntä Suunnistajan kauppa.

Tervetuloa!

Koronatartunnoilta suojautumiseksi ja välttämiseksi ota nämä seikat huomioon:

  • Sairaana tai yhtään huonovointisena ei saa lähteä mukaan iltarasteille
  • Avaimet säilytetään itse, avainteline ei ole käytössä
  • Käsidesiä tulee käyttää ennen ilmoittautumista iltarastikärryn luukulle sekä metsästä paluun jälkeen ennen metsästä paluun todentamista ja tulosten lukua iltarastikärryllä
  • Metsään pääsee klo 17-19, joten kannattaa hyödyntää koko aikaväli, aikaisemmin lähtijöitä on ollut yleensä eniten heti alussa. Paluu metsästä viimeistään klo 20.30.
  • Pidä riittävä etäisyys (2 m) muihin niin lähtö- ja maalijonoissa kuin rasteilla leimatessakin – anna rastilla olijalle leimausrauha ja pyri leimattaessa välttämään koskemista rastileimasimeen
  • Maksa mielellään Rastilippu-sovelluksessa etukäteen Paikan päällä käteisellä maksettaessa vain tasaraha on mahdollinen!
  • Silloin, kun omatoimirasteja on tarjolla, niitä suositellaan erityisesti heille, jotka kuuluvat mahdollisiin riskiryhmiin tai myös heille, joille tulospalvelu ei ole niin oleellinen ja tärkeä asia.