Sprinttiviestin paluu!

Sprinttiviesti tekee paluun suunnistuksen Viestiliigan ohjelmaan vuoden tauon jälkeen kun Lahden sprinttiviesti (Viestiliigan 3. osakilpailu) kilpaillaan sunnuntaina 6.9.2020.

Kun tänä vuonna ei ole SM-sprinttiviestiä niin voidaan kilpailua pitää epävirallisena SM-kisana. Lahdessa käydään myös SM-sprintti 2023, joten lahtelaista sprinttitunnelmaa voi tulla aistimaan jo nyt.

Sprinttiratojen suunnittelun erikoismies Teemu Niskanen on loihtinut kilpailijoille Launeen Perhepuiston ympäristöön monipuoliset radat. Muutamilla lisäaidoilla höystettynä kilpailualue tarjoaa haastavaakin suunnistusta. Radoilla on myös nopeampia pätkiä, joissa nähdään kenen tossu liikkuu rivakimmin.

Kotikatsomoihin kilpailu tarjoaa varmasti mielenkiintoa, joten tätä ei kannata missata!

Kisasivuilta lisätietoa tapahtumasta!

Viestiliigasta ja sen muista tapahtumista voit lukaista täältä!