LS-37 värit hyvin esillä viime kisaviikonloppuna!

Suunnistusrikas viikko rullaa vauhdilla eteenpäin, mutta kyllä sini-puna-valkonutut runnoivat vauhdikkaasti myös viime viikonlopun kisoissa!

Erityisesti lauantain 1.8. Lappeen Riento Rinkelirasteilta (2 x keskimatka) saatiin positiivisia signaaleja, kun toiminnankehittäjämme Petteri Huikko löysi kadonneen kulkunsa ja nappasi podiumsijan ? miesten pääsarjassa!??

Kuva: Lappeen Riento
Kuva: Petri Riutto

Maiju Lehtonen suorastaan dominoi D18-sarjassa ?, eikä Timo-isän ykköstilaa ?sovi myöskään unohtaa! Toimituksen saamien tietojen mukaan Timo oli löytänyt toimivan reseptin kisoihin valmistautumiseen! Kannattaa käydä kysäisemässä mieheltä itseltään ?

Nurmelan sisaruksilla tossu liikkui myös rivakasti, mutta aivan rinkeleiden ?? makuun Eevert (H12) ja Helmiina (D13), eivät kuitenkaan päässeet! Hienot sijat 2. ? (Helmiina) ja 3. ? (Eevert) kuitenkin kotiin tuomisina!? Mainintana vielä Henri Arvela (H16, 2.) ja Uma Lehtonen (D10RR, 9.)

 

Jyry-Rasteilta saatiin myös hyviä uutisia kun Mikael Fabritius naulasi viimein kauden ensimmäisen podiumpaikan ollen kovatasoisen miesten pääsarjan kilpailun kolmas?? Pauli Leinonen komppasi hyvin taustalla ollen viides!

Sunnuntaina 2.8. vuorossa oli vauhdikasta sprinttisuunnistusta Kuusaankosken perinteisissä KuUs-Tuplasprintissä!

Podiumille itsensä yhteistuloksissa runnoivat: Maiju Lehtonen (D18, 3.), Aino Kuusela (D20, 3.) ja Jouko Heinonen (H75, 3.) Kultaa vuolemaan pääsi Anna-Lea Rantalainen (D55) tasaisen varmoilla suorituksilla! ??

Toimituksen nostona vielä Kuusankosken Rauhanvirran ääreltä Jenni Leppäsen 5.sija D16-sarjasta! ?

Mennään eteenpäin ja katseet onkin suunnattu jo ensi viikon loppuun, jolloin isketään niin jalan ?‍♀️ kuin pyörällä ?! ??❤️?