LS-37 värit hyvin esillä viime kisaviikonloppuna!

Suunnistusrikas viikko rullaa vauhdilla eteenpäin, mutta kyllä sini-puna-valkonutut runnoivat vauhdikkaasti myös viime viikonlopun kisoissa!

Erityisesti lauantain 1.8. Lappeen Riento Rinkelirasteilta (2 x keskimatka) saatiin positiivisia signaaleja, kun toiminnankehittäjämme Petteri Huikko löysi kadonneen kulkunsa ja nappasi podiumsijan 🥉 miesten pääsarjassa!💪👌

Kuva: Lappeen Riento
Kuva: Petri Riutto

Maiju Lehtonen suorastaan dominoi D18-sarjassa 🥇, eikä Timo-isän ykköstilaa 🥇sovi myöskään unohtaa! Toimituksen saamien tietojen mukaan Timo oli löytänyt toimivan reseptin kisoihin valmistautumiseen! Kannattaa käydä kysäisemässä mieheltä itseltään 😉

Nurmelan sisaruksilla tossu liikkui myös rivakasti, mutta aivan rinkeleiden 🥨🥨 makuun Eevert (H12) ja Helmiina (D13), eivät kuitenkaan päässeet! Hienot sijat 2. 🥈 (Helmiina) ja 3. 🥉 (Eevert) kuitenkin kotiin tuomisina!🙌 Mainintana vielä Henri Arvela (H16, 2.) ja Uma Lehtonen (D10RR, 9.)

 

Jyry-Rasteilta saatiin myös hyviä uutisia kun Mikael Fabritius naulasi viimein kauden ensimmäisen podiumpaikan ollen kovatasoisen miesten pääsarjan kilpailun kolmas🥉💪 Pauli Leinonen komppasi hyvin taustalla ollen viides!

Sunnuntaina 2.8. vuorossa oli vauhdikasta sprinttisuunnistusta Kuusaankosken perinteisissä KuUs-Tuplasprintissä!

Podiumille itsensä yhteistuloksissa runnoivat: Maiju Lehtonen (D18, 3.), Aino Kuusela (D20, 3.) ja Jouko Heinonen (H75, 3.) Kultaa vuolemaan pääsi Anna-Lea Rantalainen (D55) tasaisen varmoilla suorituksilla! 🥇💪

Toimituksen nostona vielä Kuusankosken Rauhanvirran ääreltä Jenni Leppäsen 5.sija D16-sarjasta! 👌

Mennään eteenpäin ja katseet onkin suunnattu jo ensi viikon loppuun, jolloin isketään niin jalan 🏃‍♀️ kuin pyörällä 🚵! 💪💙❤️🤍