Helteinen Lahti-Suunnistus haastoi

Lahti-Suunnistus 2020 on kunnialla kisattu ja järjestetty koronan haasteista huolimatta. Rajoitusten vuoksi kilpailutunnelmasta jäi ehkä osa kokematta, mutta metsän puolella tarjoiltiin sitäkin suurempaa suunnistusnautintoa. Hälvälä on tunnetusti vaikea maasto ja ratamestarit asettivat taidollisen riman tänä vuonna koviin korkeuksiin. Moni huippunimikin pummasi itsensä ulos kärkisijoilta jompana kumpana päivänä.

Naisissa kokonaisvoiton vei Venla Harju (TP), toiseksi tuli yllätysnimi, nuori Enni Jalava (TuS) ja kolmanneksi nousi toisen päivän voitolla Merja Rantanen JRV.

Miehissä kisa oli todella tasainen, mutta voittajaksi ylsi niin kokonaiskisassa kuin kumpanakin päivänä Santeri Silvennoinen (KR). Kärkikolmikko oli miehissä molempina päivinä täysin sama.

3) Aaro Aho (VaHa) (su: 32.46/3.) 58.21

Myös nuorten sarjoissa käytiin kovatasoinen kilpailu osana INOV-cupia. Kaikki tulokset ja analyysit löytyvät TÄÄLTÄ

Sunnuntaina supikoissa kirmasi lähes 920 kilpailijaa alle 10-vuotiaista 80-sarjaan. Palkintojakin on jaossa jälkitoimituksella, tiedotamme niistä vielä tarkemmin, kun kisahiki on järjestäjilläkin kuivunut.

Erityisen suuri kiitos kaikille kilpailun järjestäjille ja talkoissa mukana olijoille. Kilpailut väännettiin monin uusin säännöksin hienosti maaliin jälleen kerran täysin vapaaehtoisvoimin! Loistavaa työtä me Lahden Suunnistajat -37! Kiitos kisojen yhteistyökumppanit Avenla, Päijät-Hämeen Osuuspankki, Suunnistajan Kauppa ja nonamesport! Tervetuloa kaikki jälleen ensi vuonna kisaamaan!

Alta löytyy kuvia, joita saa käyttää ei-kaupallisiin tarkoituksiin, jos mainitsee kuvaajan: