Viikkoiltarastit Tiirismaalla ma 12:00-su 25.5.-31.5.

Iltarastit kirmataan jälleen vaativalla Tiirismaan kartalla. Ratamestarina toimii pikahälytyksen tehtävään saanut nuorisoryhmän valmentajamme ja huippusuunnistajamme Aleksi Anttolainen. HUOM! Kartat saadaan Rastilippuun vasta maanantaina iltapäivällä ja rastit metsään klo 15.00 mennessä! Käytössä päivitetty uunituore kartta. Yhden suunnitellun rastipisteen vierestä löytyi linnunpesä, siksi ratoihin tuli vielä viimehetken muutoksia.

Maastossa paljon rasteja eri harjoituksista, muutamalla rastilla on käytetty Hollolan Urheilijoiden nuorten omatoimirasteja (niissä HUn logo) – koodit täsmäävät. Kiitokset Hollolan Urheilijoille ja Petteri Huikolle yhteistyöstä!

A-rata on 5,8m ja pitkä ja vaativa.

B-rata on 4,3km ja sopii pidempää lenkkiä halajavalle, mutta hiukan helpompia haasteita toivovalle suunnistajalle.

D-rata on 2,3km ja sopii hyvin vasta-alkajille sekä perheille. Rata tukeutuu polkuihin ja rastipisteet ovat hyvin lähellä polkuja. Polkuja on kuitenkin maastossa paljon, mikä luo oman haasteensa.

Iltarasti-isäntänä toimii tällä viikolla parhaat juoksu- ja yösuunnistuslamput valmistava LUMONITE.

Karttamaksu on 5€, mutta alle 20-vuotiaat, valmennusryhmiemme jäsenet, iltarastien kausikortin lunastaneet, sovitut yhteistyökumppanit sekä muut sovitut tahot suunnistavat edelleen ilmaiseksi.HUOM! Rastilippu-palveluun on nyt lisätty uusi toiminto, jonka avulla voi heti maksun jälkeen itse ladata kartan palvelusta. Rastilipussa voi tulostaa karttansa vain kertamaksun suorittavat. Tämä tapahtuma löytyy Rastilipusta suoraan tästä linkista.

Kausikortilla maksavat, alle 20-vuotiaat sekä muut edun saajat voivat ilmoittautua toimistoon viikkorastikarttojen postituslistalle. Seuraavan viikon kartat lähetetään aina automaattisesti listalla oleville pyytämättä. Sovitut yritykset pyytävät kartan erikseen toimistolta. Rastipisteissä on jälleen oikeat rastiliput koodeilla ja ne ovat metsässä koko viikon ma-su. Jos lippuja viedään, ilmoitattehan asiasta toimistoomme toimisto@ls37.fi tai somekanavissamme!

Toimi seuraavalla tavalla:

  1. Rekisteröidy ja kirjaudu sisään Rastilippu-palveluun osoitteessa https://www.rastilippu.fi/, josta löydät kaikki kuntorastit.
  2. Valitse Päijäthämäläiset iltarastit
  3. Valitse sen viikon tapahtuma, joka on kulloinkin voimassa ja ilmoittaudu. Ratavaihtoehtoja on tällä kertaa 3 kpl: A 6,8km, B4,6km ja D 2,2km. Lisäksi voi tilata ns. Kaikki rastit -kartan ja suunnitella itselleen sopivan radan.
  4. Maksa 5€:n iltarastimaksu Rastilippu-palvelun kautta tai seuramme tilille IBAN: POP-Trio FI38 5612 1120 3225 62. Käytössä myös Sporttipassi (E-passi), Easybreak ja Smartum e-maksut.
  5. Tulosta kartta suoraan Rastilippu-palvelusta maksettuasi tai lähetä sähköposti ja ratatoiveesi osoitteeseen toimisto@ls37.fija saat paluuviestinä radan tulostettavaksi (Huom! työntekijämme on toimistolla vain ma-pe klo 9.00-14.00)

Tulosta kartta ensisijaisesti kotona, mutta jos siihen ei ole mahdollisuutta, voit noutaa kartan Tapanilan Hiihtomajalta toimistostamme arkisin klo 13.00-14.00 välillä. Huom! Tapanilan muut toiminnot ovat kiinni ja ovet lukossa, joten ilmoita hausta etukäteen.