Sprinttirastit Radiomäeltä 7.5-10.5

Sprinttirasteja etsitään jälleen torstaista sunnuntaihin. Tällä kertaa nuorten valmennusryhmämme Aino Kuusela on suunnitellut kolme erilaista rataa kierrettäväksi Radiomäeltä kohti keskustaa ulottuvalla alueella. A-rata on 3.7 km pitkä ja sopii taitavillekin suunnistajille. HUOM! A-radalla on kartan kääntö/vaihto. B-rata on 2,1km pitkä ja sopii hyvin kuntoilijoille ja nuorille. C-rata on 1,5 km pitkä perhe- ja lasten rata. Rastit ovat ja toivottavasti pysyvätkin paikallaan 7.5-10.5. Rasteille ehtii siis hyvin vaikka äidin kanssa äitienpäivänä! Kaikille piha-alueilla sijaitseville rasteilla on saatu luvat, mutta kunnioittakaa aina mm. istutuksia ja oliivinvihreitä sekä erillisiä kiellettyjä, violetilla merkittyjä alueita.

Karttamaksu on 5€, mutta alle 16-vuotiaat ja perherataa yhdessä kiertävät, valmennusryhmiemme jäsenet sekä muut sovitut tahot suunnistavat edelleen ilmaiseksi. Sprinttiradat sopivat hyvin myös perheille, vasta-alkajille ja liikuntarajoitteisille liikuntamuodoksi!

Parkkitilaa löytyy mm. Radiomäen urheilukentän vierestä.

Iltarastien kausikortti ei sisällä sprinttirasteja.

HUOM! Rastilippu-palveluun on nyt lisätty uusi toiminto, jonka avulla voi heti maksun jälkeen itse ladata kartan palvelusta. Rastilipussa voi tulostaa karttansa vain kertamaksun suorittavat.  

Alle 16-vuotiaat sekä muut edun saajat, kuten perherataa kiertävät, pyytävät kartan erikseen toimistolta. Perheradan karttoja voi hakea myös Tapanilan postilaatikosta. 

Rastipisteissä on pienikokoiset, laminoidut paperiliput ja ne ovat maastossa koko ajan 7.5-10.5. Jos lippuja viedään, ilmoitattehan asiasta toimistoomme toimisto@ls37.fi tai somekanavissamme!

Toimi seuraavalla tavalla:

  1. Rekisteröidy ja kirjaudu sisään Rastilippu-palveluun, josta löydät kaikki kuntorastit: Rastilippu.fi
  2. Valitse LS-37 Sprinttirastit
  3. Valitse sen viikon tapahtuma, joka on kulloinkin voimassa ja ilmoittaudu. Ratavaihtoehtoja on kolme: A-rata B-rata ja C-rata eli perherata.
  4. Maksa 5€:n iltarastimaksu Rastilippu-palvelun kautta tai seuramme tilille IBAN: POP-Trio FI38 5612 1120 3225 62. Käytössä myös Sporttipassi (E-passi), Easybreak ja Smartum e-maksut.
  5. Tulosta kartta suoraan Rastilippu-palvelusta maksettuasi tai lähetä sähköposti ja ratatoiveesi osoitteeseen toimisto@ls37.fi ja saat paluuviestinä radan tulostettavaksi. Huom! työntekijämme on toimistolla vain ma-pe klo 9.00-14.00.
  6. Tulosta kartta ensisijaisesti kotona, mutta jos siihen ei ole mahdollisuutta, voit noutaa kartan Tapanilan Hiihtomajalta toimistostamme arkisin klo 13.00-14.00 välillä. Huom! Tapanilan muut toiminnot ovat kiinni ja ovet lukossa, joten ilmoita hausta etukäteen. Koputa ikkunaan, jos toimistotyöntekijä ei kuule sinua ovelta. Kartta voidaan sovittaessa jättää myös ostajan vastuulla oven ulkopuolelle.

Muistakaa sprintin kielletyt kohteet, varokaa liikennettä ja huomioikaa ajankohtaiset rajoitukset ja suunnistakaa vain yksin tai perheen kanssa!