Viikkoiltarastit Vanhalta raviradalta 27.4.-3.5.

Viikkoiltarastit palaavat jälleen Urheilukeskuksen vauhdikkaaseen maastoon. Jarmo Pikkarainen on päivittänyt karttaa vielä viimeisen viikon aikana, joten iltarasti suunnistajille tarjotaan nyt erinomaista karttaa. Ratamestareina ovat toimineet Marko Väisänen ja Vesa Forsblom ja he luonnehtivat ratoja polkurallatteluksi. Radat ovat näennäisesti helpot mutta runsas polkujen määrä saattaa aiheuttaa haasteita suunnistajille. A-rata on 6.1 km, B-rata 3.7 km ovat hieman vaativampia kuin helppo D-rata, joka on suunniteltu vähemmän suunnistaneille. D-rata on mahdollista saada myös 1:7500 mittakaavassa.

Lähtö ja maali sijaitsevat Vanhalla raviradalla ja parkkipaikkoja löytyy Raviradan eteläpuolelta hiekka-alueelta, hyppyrimäkien ympäristöstä, eikä Urheilukeskuksen parkkipaikaltakaan ole liian pitkä verryttelymatka lähtöön.

Karttamaksu on 5€, mutta alle 20-vuotiaat, valmennusryhmiemme jäsenet, iltarastien kausikortin lunastaneet, sovitut yhteistyökumppanit sekä muut sovitut tahot suunnistavat edelleen ilmaiseksi.

HUOM! Rastilippu-palveluun on nyt lisätty uusi toiminto, jonka avulla voi heti maksun jälkeen itse ladata kartan palvelusta. Rastilipussa voi tulostaa karttansa vain kertamaksun suorittavat. Kausikortilla maksavat, alle 20-vuotiaat sekä muut edun saajat voivat ilmoittautua toimistoon viikkorastikarttojen postituslistalle. Seuraavan viikon kartat lähetetään aina automaattisesti listalla oleville pyytämättä. Sovitut yritykset pyytävät kartan erikseen toimistolta.

Rastipisteissä on jälleen oikeat rastiliput koodeilla ja ne ovat metsässä koko viikon ma-su. Jos lippuja viedään, ilmoitattehan asiasta toimistoomme toimisto@ls37.fi tai somekanavissamme!

Toimi seuraavalla tavalla:

  1. Rekisteröidy ja kirjaudu sisään Rastilippu-palveluun, josta löydät kaikki kuntorastit fi
  2. Valitse Päijäthämäläiset iltarastit
  3. Valitse sen viikon tapahtuma, joka on kulloinkin voimassa ja ilmoittaudu. Ratavaihtoehtoja on tällä kertaa 3 kpl A 6,8km, B4,6km ja D 2,2km. Lisäksi voi tilata ns. Kaikki rastit -kartan ja suunnitella itselleen sopivan radan.
  4. Maksa 5€:n iltarastimaksu Rastilippu-palvelun kautta tai seuramme tilille IBAN: POP-Trio FI38 5612 1120 3225 62. Käytössä myös Sporttipassi (E-passi), Easybreak ja Smartum e-maksut.
  5. Tulosta kartta suoraan Rastilippu-palvelusta maksettuasi tai lähetä sähköposti ja ratatoiveesi osoitteeseen toimisto@ls37.fija saat paluuviestinä radan tulostettavaksi (Huom! työntekijämme on toimistolla vain ma-pe klo 9.00-14.00)

Tulosta kartta ensisijaisesti kotona, mutta jos siihen ei ole mahdollisuutta, voit noutaa kartan Tapanilan Hiihtomajalta toimistostamme arkisin klo 13.00-14.00 välillä. Huom! Tapanilan muut toiminnot ovat kiinni ja ovet lukossa, joten ilmoita hausta etukäteen.