Viikkoiltarastit alkavat Tapanilasta 6.4

Omatoimiset viikkorastit alkavat ensi maanantaina. Metsät ovat jo täysin sulat ja niissä on nyt hienoa ja helppoa liikkua poikkeusajoista huolimatta. Aki Saari ratamestaroi Jyväskylästä etänä Tapanilaan 2 erillistä rataa, jotka Kotilaisen Matti ja Aherton Jorma veivät paikoilleen. Lyhyt rata on 2,2km pitkä ja sopii hyvin nuorille, aloittelijoille ja perheille. Pitkä rata on 5,1km ja se on kevään ensimmäiseksi iltarastiradaksi sopivan haastava. Halutessaan voit myös tilata kartan, josta löytyvät kaikki rastit. Tälle kartalle voi suunnitella juuri itselleen sopivan radan.

Karttamaksu on 5€, mutta alle 20-vuotiaat, valmennusryhmiemme jäsenet, iltarastien kausikortin lunastaneet, sovitut yhteistyökumppanit sekä muut sovitut tahot suunnistavat edelleen ilmaiseksi.

HUOM! Rastilippu-palveluun on nyt lisätty uusi toiminto, jonka avulla voi heti maksun jälkeen itse ladata kartan palvelusta. Rastilipussa voi tulostaa karttansa vain kertamaksun suorittavat,. Kausikortilla maksavat, alle 20-vuotiaat sekä muut edun saajat voivat ilmoittautua toimistoon viikkorastikarttojen postituslistalle. Seuraavan viikon kartat lähetetään aina automaattisesti listalla oleville pyytämättä. Sovitut yritykset pyytävät kartan erikseen toimistolta.

Rastipisteissä on tällä kertaa A4-kokoa olevat laminoidut paperiliput ja ne ovat metsässä koko viikon 6.4-12.4. Jos lippuja viedään, ilmoitattehan asiasta toimistoomme toimisto@ls37.fi tai somekanavissamme!

Toimi seuraavalla tavalla:

  1. Rekisteröidy ja kirjaudu sisään Rastilippu-palveluun, josta löydät kaikki kuntorastit. www.rastilippu.fi
  2. Valitse Päijäthämäläiset iltarastit
  3. Valitse sen viikon tapahtuma, joka on kulloinkin voimassa ja ilmoittaudu. Ratavaihtoehtoja pyritään tarjoamaan vähintään 2kpl: D (lyhyt ja helppo n. 2km) ja Rata AB (vaikeahko n. 5km), lisäksi voi tilata ns. Kaikki rastit -kartan ja suunnitella itselleen sopivan radan.
  4. Maksa 5€:n iltarastimaksu Rastilippu-palvelun kautta tai seuramme tilille IBAN: POP-Trio FI38 5612 1120 3225 62. Käytössä myös Sporttipassi (E-passi), Easybreak ja Smartum e-maksut.
  5. Tulosta kartta suoraan Rastilippu-palvelusta maksettuasi tai lähetä sähköposti ja ratatoiveesi osoitteeseen toimisto@ls37.fi ja saat paluuviestinä radan tulostettavaksi (Huom! työntekijämme on toimistolla vain ma-pe klo 9.00-14.00)
  6. Tulosta kartta ensisijaisesti kotona, mutta jos siihen ei ole mahdollisuutta, voit noutaa kartan Tapanilan Hiihtomajalta toimistostamme arkisin klo 13.00-14.00 välillä. Huom! Tapanilan muut toiminnot ovat kiinni ja ovet lukossa, joten ilmoita hausta etukäteen. Koputa ikkunaan, jos toimistotyöntekijä ei kuule sinua ovelta. Kartta voidaan sovittaessa jättää myös ostajan vastuulla oven ulkopuolelle.

Muistakaa ajankohtaiset rajoitukset ja suunnistakaa vain yksin tai perheen kanssa!