Päijäthämäläiset iltarastit viikkorasteina

kuva1

Vallitsevista olosuhteista johtuen moni harrastus on tauolla. Koska suunnistus ja metsässä liikkuminen onnistuvat hyvin omaehtoisesti, haluamme seurana tarjota iltarastimme viikkorasteina, niin että jokainen voi lähteä harrastamaan yksin, kaverin tai perheen kanssa haluamanaan aikana. Yksi tapahtuma on voimassa kyseisen viikon ajan eli rastiliput (ilman emit-leimasimia) ovat metsässä maanantaista sunnuntaihin. Pitkästä ajasta johtuen, emme voi olla varmoja, pysyvätkö kaikki rastiliput paikoillaan. Ilmoitathan puutteista toimistoomme.

Karttamaksu on 5€, mutta alle 20-vuotiaat, valmennusryhmiemme jäsenet, iltarastien kausikortin lunastaneet, sovitut yhteistyökumppanit sekä muut sovitut tahot suunnistavat edelleen ilmaiseksi. Ilmoita etuudesta/yhteisöstä sähköpostin yhteydessä.

HUOM! Rastilippu-palveluun on nyt lisätty uusi toiminto, jonka avulla voi heti maksun jälkeen itse ladata kartan palvelusta. Rastilipussa voi tulostaa karttansa vain kertamaksun suorittavat,. Kausikortilla maksavat, alle 20-vuotiaat sekä muut edun saajat voivat ilmoittautua toimistoon viikkorastikarttojen postituslistalle. Seuraavan viikon kartat lähetetään aina automaattisesti listalla oleville pyytämättä. Sovitut yritykset pyytävät kartan erikseen toimistolta.

Ensimmäiset viikkorastit löytyvät metsästä 6.4., mutta kannattaa tarkistaa myös valmennusryhmien tarjonta esimerkiksi tämä: https://www.ls37.fi/valmennus/pikamatkan-paluu/

Toimi seuraavalla tavalla:

  1. Rekisteröidy ja kirjaudu sisään Rastilippu-palveluun, josta löydät kaikki kuntorastit. www.rastilippu.fi
  2. Valitse Päijäthämäläiset iltarastit: https://www.rastilippu.fi/kuntorastit/sarja/e7120da5-6b36-441b-997a-5757533014d7
  3. Valitse sen viikon tapahtuma, joka on kulloinkin voimassa ja ilmoittaudu. Ratavaihtoehtoja pyritään tarjoamaan vähintään 2kpl: D (lyhyt ja helppo n. 2km) ja Rata AB (vaikeahko n. 5km)
  4. Maksa 5€:n iltarastimaksu Rastilippu-palvelun kautta tai seuramme tilille IBAN: POP-Trio FI38 5612 1120 3225 62. Käytössä myös Sporttipassi (E-passi), Easybreak ja Smartum e-maksut.
  5. Maksettuasi kertamaksun, lataa kartta suoraan Rastilippu-palvelusta. Vaihtoehtoisesti lähetä sähköposti ja ratatoiveesi osoitteeseen toimisto@ls37.fi ja saat paluuviestinä radan tulostettavaksi (Huom! työntekijämme on toimistolla vain ma-pe klo 9.00-14.00)
  6. Tulosta kartta ensisijaisesti kotona, mutta jos siihen ei ole mahdollisuutta, voit noutaa kartan Tapanilan Hiihtomajalta toimistostamme arkisin klo 13.00-14.00 välillä. Huom! Tapanilan muut toiminnot ovat kiinni ja ovet lukossa, joten ilmoita hausta etukäteen. Koputa ikkunaan, jos toimistotyöntekijä ei kuule sinua ovelta. Kartta voidaan sovittaessa jättää myös ostajan vastuulla oven ulkopuolelle.

Nämä harjoitukset eivät ole tarkoitettu ryhmäharjoittelua varten. Kunnioittakaamme hallituksen päätöksiä. Jos lisälinjauksia tulee, toimimme niiden mukaisesti.