Aleksi kolmas Espanjan Maximus winter O-cup’ssa

Espanjan leirikirjeenvaihtaja Valtteri Kinnunen raportoi Espanjasta seuraavaa. LS-37:n iskuryhmän Espanjan leirin ensimmäinen viikko päättyi Maximus winter O-cup kilpailuihin. Lauantaina oli ohjelmassa 10,5 km:n ”klassinen” -matka, jonka ennustettu voittoaika oli 45 minuuttia. Sunnuntaina oli takaa-ajo lauantain aikojen perusteella. Iskuryhmän nelikosta Aleksi selvitti lauantain radan haasteet ennustetussa 45 minuutissa ja pääsi sunnuntaina jahtaamaan lauantain voittajaa Matthias Kyburzia. Takaa-ajon päätteeksi Aleksi joutui kuitenkin antautumaan takaa lähteneelle Håkon Jarvis Westergaardille sijoittuen kolmanneksi. Leiri jatkuu pitkällä suunnistusharjoituksella ja huipentuu ensi viikonloppuna käytävään Maximus O Meetingiin, jolla ohjelmassa ovat WRE keskimatka, sprintti ja pitkämatka.