Seura-asujen tilaus kaudelle 2020

Nyt Nonamen BATTLE suunnistuspaidan SENTTIkoot ( 120cm, 130cm, 140cm, ja 150cm) Urheilugaalan voittoteeman YHTEISÖLLISYYS mukaisesti 20 €.

Taas olisi aika tilata uusia seuravaatteita kaudelle 2020.
Jotta saamme vaatteet sopivasti kisakauden alkuun (huhtikuun alku) niin tilaukset on oltava allekirjoittaneella viimeistään perjantaina 31.1.2020.
Seura-asujen toimittajamme on edelleen yhteistyökumppanimme Noname. Näin ollen mallit ja koot pysyvät samoina kuin edellisinä vuosina. Yläosat (takki, liivi, suunnistuspaidat, pipo, panta ja hikinauha) ovat sini-puna-valkoisia ja housut mustia. Seuravalikoimaan on kuitenkin lisätty kaksi uutta tuotetta. Lisäyksenä on tullut hieman reiden ja pohkeen alueelle enemmän tilaa antava housu (Training pants), josta löytyy myös erillinen naisten malli. Myös polvipituisesta suunnistushoususta on uusi malli (Terminator Flex), jossa takakappale on tehty joustavasta materiaalista.

Niille, jotka haluavat varmistaa vielä oman kokonsa tai haluavat tulla muuten vaan hypistelemään esim. uusia housumalleja ja tekemään tilauksen kasvotusten, olen järjestänyt kaksi mahdollista sovitustilaisuutta:

-perjantai 17.1 klo 19-20 seuran salivuoro Jalkarannan koululla.
-torstai 23.1 klo 16-18 Tapanilan maja.

-keskiviikko 29.1 klo 18-19 Tapanilan maja.

Tilaukset siis 31.1.2020 mennessä allekirjoittaneelle sovitustilaisuuksissa tai s-postilla.

Asuterveisin, Sari “Sarkka” Sundqvist sarkka@phnet.fi  p.0400 637778).