Yhteinen harjoituspäiväkija eLogger käyttöön

eLogger – Training Log Kirjaudu eLoggeriin. Käyttäjäryhmä Urheilija/Kuntoilija Valmentaja . Käyttäjätunnus www.elogger.net

Rekisteröitymissivulla urheilijat valitsevat käyttäjäryhmäksi ”Kilpaurheilija” ja valmentajat ”Valmentaja”. Ja lajiksi valitaan ”Suunnistus”, niin suunnistuksen asetukset tulevat automaattisesti käyttäjälle. Seura-kenttään ”Lahden Suunnistajat-37”. Kampanjakoodi kenttään laitetaan koodi ”LS-37”.

Huom! Asetusvalinnassa voit toki valita myös ”kuntoilija” tai joku muu asetuksista, joka tukee parhaiten harjoitteluasi.

Terveiset eLoggerin kehittäjältä:

Ohessa on ohjeet käyttöönotosta ja ohjeet Strava yhteyden luomiseksi, jotta sykemittaritiedot saa suoraan tuonne eLoggeriin. Tällä hetkellä tuo Strava yhteys on se suositeltu sykemittariyhteys, ja sen kautta saa kaikkien sykemittarivalmistajien (Polar, Suunto, Garmin) tiedot eLoggeriin. eLoggerissa on ollut yhteys Polarin vanhan rajapinnan kautta myös suoraan Polar Flow:n, mutta sieltä ei saa tuolla vanhalla rajapinnalla kaikkea sykemittaridataa ulos. Joskus tulevaisuudessa on tuokin tarkoitus päivittää Polarin uuteen rajapintaan.