Suunta Huipulle -viikonloppu Pajulahdessa

SuuntaHuipulle logo ei txt 300x241

Seurastamme Suunta Huipulle -leirillä mukana olivat Maiju Lehtonen, Anniina Taipale ja Niko Vaenerberg. Niko kehui leiriä ammattimaisesti järjestetyksi, tosin samaan hengenvetoon löysi myös vielä hieman hioimistakin erityisesti aikataulujen osalta. Leiriläisten valmentajina toimivat LS:n väreistä toimivat Aleksi Anttolainen ja Juha Sorvisto.

20191122 164632

Juha piti viikonlopun aikana myös luennon testauksen ja kehityksen seurannasta ja Aleksi puolestaan veti harjoitusten analysoinnit leiriläisten harjoituksiin liittyen. Tässä linkit Suunta Huipulle leiriläisten prologi ja takaa-ajoharjoituksiin. Teemana erityisesti prologissa oli kansainvälisen suunnistuksen haasteet. Seuratoiminnan kehitysohjelmaan osallistuivat Virpi Remahl ja Heikki Jokinen. Edellisen lisäksi taso 2 valmentajakoulutukseen seurastamme osallistuivat Anu Tahvanainen, Kirsi Arvela, Jarno Nurmela ja Kristian Leppänen. Mukavasti oli seuralaisia mukana eri osa-alueilla.

Viikonlopun ohjelmassa käytiin läpi muun muassa kansainvälisten kilpailujen haasteita ja vaatimuksia, kuunneltiin luentoa suunnistajan fyysismotorisesta harjoittelusta, kuultiin Aleksi Niemen mielenkiintoinen esitys omasta suunnistajan polustaan ja pureuduttiin seuraohjelman ennakkotehtävien antiin. Paljon tarttui uutta oppia matkaan. Seuraavan kerran Suunta Huipulle ohjelman merkeissä kokoonnutaan helmikuussa.

20191124 130122