WestStar yhteistyöhön Lahden suunnistajien kanssa.

WESTSTAR

Sijoitusyhtiö WestStar on lahtelainen monialayritys, joka haluaa nyt sijoittaa myös suunnistukseen ja sen tulevaisuuteen. Hallituksen jäsen Jarno Käyhkö kertoo yhteistyön lähteneen rakkaudesta lajiin: “Entisenä kansallisen tason kilpajyränä suunnistus on edelleen lajina lähellä sydäntä. Lahden Suunnistajat -37 on oma kotiseurani ja muutoinkin olen ilokseni huomannut, että toiminta seurassa on jyrkässä nousukiidossa niin harrastus- kuin kilpaurheilupuolella. Lajirakkauden lisäksi ratkaisee paikallisuus: “Support Your Local!””

Lahden Suunnistajat -37 ottaa kumppanuuden kiitollisena vastaan. Tuore yhteistyö saikin hienon alun viime perjantaina Tapanilassa metsän puolella. WestStarin työntekijät heittäytyivät kunnioitettavasti suunnistushaasteiden pariin ja löysivät rastit sujuvasti ennen pimeää. Gps-kukkasia saatiinkin kelata sitten koko loppuilta.