Viikonlopun tuloksia

Tänä viikonloppuna kilpailtiin yhteensä kolme kilpailua Nousiaisissa Valpperin urheilukeskuksessa. Lauantaina Nuorisoviestissä meillä oli mukana joukkueita hienosti kahdessa sarjassa. Parhaimmasta sijoituksesta (4.) vastasivat A-sarjan junnut Eetu, Eevi, Aaro, Aapo, Jenni, Maiju ja Kaapo. B-sarjassa meillä oli mukana kaksi joukkuetta. Ykkösjoukkueen Eevert, Eikka, Riku ja Helmiina sijoitus oli 12. ja kakkosjoukkueen Uma, Nilla, Jesse ja Alli-martta sijoitus 54.

Tulokset Nuorisoviesti, tulokset sarjoittain löytyvät sivun vasemmasta reunasta kohdan “tulokset” alta.

Viikonloppu jatkui Oravatonnilla ja Viestiliigan finaalilla, jotka kilpailtiin sunnuntaina. Oravatonnissa meiltä oli mukana neljä kilpailijaa ja parhaimmasta sijoituksesta vastasi Helmiina Nurmela (8. / D12). Viestiliigan finaalissa sinipunavalkoiset kilpailivat kolmen miesjoukkueen voimin ja parhaasta sijoituksesta vastasivat ykkösjoukkueen Pauli Leinonen, Petteri Huikko ja Aleksi Anttolainen (9. / H21)

LS-37 tulokset Oravatonni

LS-37 tulokset Viestiliigan finaali

Nyt on aika siirtää katseet kohti syksyn suurimpia seuraviestejä 25-mannaa ja Halikkoa!