Viikonlopun mitalisatoa

Henri mitaleille

KLL:n mestaruuskisojen henkilökohtaisessa kisassa parhaasta tuloksesta vastasi Kaapo H14-sarjassa, ollen 2. Tämän lisäksi kymppisakkiin mahtuivat H14-sarjassa Eetu ja H15-sarjassa Henri. Lauantain viestissä LS:n suunnistajia juoksi useassa sarjassa, ja parhaaseen tulokseen pääsivät D-sarjassa Eerika ja Kaapo ollen 6.

Henkilökohtaisen tulokset

Viestin tulokset

VIhdissä käydyistä pyöräsuunnistuksen SM-sprintistä ja -pitkältä oli kotiintuomisina useampikin mitali. Lauantain sprintissä saavutettiin 4 mitalia, joista kirkkaimpana Henrin kultamitali H15-sarjassa. Muuta mitalistit oli Antti H35-sarjassa (2.), Ari H40-sarjassa (2.) ja Tomi H20-sarjassa (2.). Sunnuntaina jatkettiin pitkällä matkalla, ja jälleen LS:n värit saavutti neljä mitalia. Henri oli viikonlopun tuplamestari nappaamalla kultaa myös pitkältä matkalta. H15-sarjan menestystä täydensi Aapo pronssillaan. Ari nappasi myös viikonlopun toisen mitalin H40-sarjan 2. sijalla ja neljännen mitalin otti Igor H50-sarjassa (2.)