AM kilpailut

IMG 1476

12 vuotta ja sitä nuorempien sarjoissa nähtiin runsaasti Lahtelaiskilpureita ja LS:n suunnistajat nappasivat neloisvoiton D10RR sarjassa ja kolmoisvoiton H8RR sarjassa. Viestien pääsarjoissa H21 sarjassa LS:lle tuli tiukan kisan jälkeen kolmoisvoitto ja naisten pääsarjassa saatiin kaksoisvoitto. Molempien sarjojen joukkueet oli kasattu tasavahvoiksi nuorten ja veteraanien täydentäessä joukkueita. Kiinassa on parhaillaan menossa poliisien ja palomiesten mestaruuskilpailut ja kaksikko Tomi Lehmusvuori ja Kirsi Koivuniemi ovat tähän mennessä napanneet voitot sarjoissaan sekä sprintissä, että normaalimatkalla.

Henkilökohtaisen kilpailun tulokset
Viestin tulokset
Petri Riuton kuvia aurinkoiselta pitkältä matkalta ja sateisesta viestistä
Kimmo Hirvosen kuvia kilpailuista