Arto Talvinen ja Aino Mänkärlä yhteistulosten voittajiksi

Arto Talvinen lasu

Pitkillä matkoilla naisten 9,1 km:n radan voittajaksi suunnisti Lynxin Aino Mänkärlä, joka varmisti yhteiskilpailun voiton reilun kahdeksan minuuntin erolla Heini Wennmaniin (SK Pohjantähti). Kolmanneksi sijoittui Sanna Kauppila Angelniemen Ankkuri.

Miesten 12,1 km kilpailussa voittajaksi selviytyi Topi Penttinen OK Trian 35 sekuntin erolla Arto Talviseen (MS Parma). Päivän kolmas oli Tampereen Pyrinnön Otto Simosas, jolla eroa kärkee reilut viisi minuuttia. Yhteistuloksissa Arto Talvinen oli ylivoimainen ykkönen lähes kahden minuutin erolla ennen Topi Penttistä, kolmanneksi sijoittui Otto Simosas

Lahden Suunnistajat -37 kiittää kaikki mukana olleita kilpailijoita sekä toimitsijoita sekä maanomistajia hyvästä yhteistyöstä. Tervetuloa ensi vuonna Hälvälän miljoonan montun supikkoon 43:een Lahti-Suunnistukseen.

Kuvia sunnuntailta