Mänkärlä ja Hirvikallio Lahti-suunnistus sprintin nopeimmat

Lasu sprintti 2019

Illan miesten pääsarjan ylivoimainen voittaja Kooveen Joni Hirvikallio oli tyytyväinen kilpailuun: ”Rata oli teknisesti yllättävänkin haastava ja koko ajan sai olla tarkkana. Tästä jatketaan kisaurakkaa huomenna ja katsotaan, kuinka jaksetaan painaa helteessä kolme kisaa peräkkäisinä päivinä.” Hirvikallio jätti seuraavat lähes minuutin päähän TP:n Otto Simosaksen ollessa toinen ja MS Parman Arto Talvinen kolmas. Myös Simosas ja Talvinen jatkavat Lahti-suunnistuksen metsämatkoilla kärkisijojen metsästystä.

Naisten pääsarjassa voittoon suunnisti koko kauden vahvaa menoa esittänyt Lynxin Aino Mänkärlä. ”Pientä hapuilua ja ihmettelyä tuli muutamassa kohdassa, kun tarkkana sai olla.” Hyvän vastuksen tarjosi toiseksi suunnistanut Angelniemen Sanna Kauppila ja illan kolmas oli PIF:n Katja von Schoultz. Kaikki naiset jatkavat metsämatkoilla kärkisijojen tavoittelua viikonloppuna.

Sprintti kilpailun tulospalvelulla oli teknisiä haasteita illan aikana ja Online-tuloksissa näkyvät ajat eivät pidä paikkaansa, vaikka sijalukutulokset ovatkin oikein. Tulospalvelu korjaa ja tarkistaa aikoja parhaillaan. Lopulliset oikeat ajat julkaistaan maanantai-iltaan mennessä.

Lahti-suunnistus jatkuu lauantaina klo 11 alkaen keskimatkan kilpailulla kilpailukeskuksen ollessa sama. Lauantaina on mahdollista lähteä Kuntosuunnistus radoille klo 11-13 ja sunnuntaina klo 10-12.

Kuvia perjantailta