Iltarastit 11.6. ja viestiharjoitus 12.6. Tuohijärvellä

 

Keskiviikkona 12.6. on kaikille avoin ja ilmainen viestiharjoitus vetoina Arolan tilalla (Arolantie 1, 15700 Lahti). Tähän harjoitukseen osallistuvat seuramme lähes kaikki huippusuunnistajamme niin naisista, miehistä, nuorista sekä nuorista veteraaneista. Harjoitukseen on räätälöity 4 x n. 1,5 km vetoja hajonnoin. Viestinomaisia suunnistusvetoja voi tehdä haluamansa määrä 2-4 kpl. Vedot tehdään yhteislähdöin. Uusi veto aloitetaan, kun saadaan sopiva porukka kasaan ja palautellaan hetki ennen seuraavaa vetoa. Nopeimmat eivät odota kovin kauaa muita suunnistajia maastosta ennen seuraavaa vetoa. Seuraava aalto lähtee taas sitten, kun on saatu sopiva porukka kasaan. Osalla rasteilla on rastileimasin edellispäivän iltarastien takia. Vaikka osa rasteista on käytössä iltarasteilla, niin kovin suurta hyötyä iltarasteilla kiertäneet eivät tule saamaan viestiharjoituksessa. Ajanottoa tapahtumassa ei käytetä. Yhteislähdöt tapahtuvat klo 17.30. Sitä ennen tapahtuu omatoimiset lämmittelyt. Omat karttamuovit mukaan.

4 vetoa: 6,24-6,25 km (miehet)

3 vetoa (vedot 1, 2 ja 4): 4,53-4,54 km tai vedot 2-4: 4,80-4,84 km (naiset, veteraanit ja vanhemmat nuoret)

2 vetoa (vedot 2 ja 4) : 3,07-3,11 km (nuoret)

Matkoihin ei sisälly vetojen välillä olevia lyhyitä siirtymiä.

Tervetuloa iltarasteille ja/tai viestiharjoitukseen ennen Jukolaa!

Ratamestarit Hämis-bros