Iltarastit 4.6. Pesäkalliossa

 

Ratojen kuvaukset:

Lähtöpaikalle matkaa n 600 m ja maalista n. 200 m tapahtumakeskukseen.

 

A-rata 5,6 km, 12 rastia: Vaativa rata, jossa rytmitystä ja rinnettä tarjolla.

 

B-rata 4,8 km, 10 rastia: Mahdollisuus hyödyntää polkuja, mutta osa rastipisteistä kuitenkin vaativia.

 

C-rata 3,4 km, 8 rastia: Vaativaa suunnistusta alusta loppuun. Soveltuu taitohaastetta kaipaaville.

 

D-rata 2,0 km, 5 rastia: Helppo rata, jossa rastit lähellä kulku-uria. Soveltuu lapsille ja aloittelijoille.

 

D2-rata 3,2 km, 7 rastia: Helpot rastipisteet lähellä polkuja. Eroaa D -radasta lähinnä siinä että on pidempi. Vähemmän suunnistaneille hyvä helppo rata, jossa rastipisteet helpommat kuin haastavalla C-radalla.

 

Taitorata 6,4 km ( sisältää 4x n 1,5 km vedot, jokaisella radalla hajontaa): Kilpasuunnistajille. Yhteislähtö 3-4 hengen ryhmissä ja kokoontuminen aina yhden vedon jälkeen. Ryhmä voi päästää myös yhden esim 30 s eteen ja sen jälkeen loput yhtä aikaa tai 15 s porrastuksella matkaan. Henkilökohtaisena harjoituksena tämän voi toteuttaa suunnistusvetoina pienellä palautuksella. Huom! Rasteilla siniset nauhat, ei ajanottoa. Karttoja saa omatoimiharjoitteluun LS:n toimistolta tapahtuman jälkeen.

 

Terveisin ratamestarit Make ja Vesku