Vauhdikas ja menestyksekäs viikonloppu

Lauantaina:

– oli mahdollisuus antaa näyttöjä (nuorten EM- ja MM, aikuisten MC) Raumalla järjestetyssä sprinttinäyttökilpailussa (samalla myös WRE-osakilpailu). Sinipunavalkoisista parasta vauhtia piti M21-sarjan voittanut Philipp von Arx! LS-37 tuloksiin tästä.

– seuran nuoret sprinttailivat jokavuotisessa Särkänniemi-suunnistuksessa ja pääsivät sen jälkeen nauttimaan huvipuiston laitteista. Kaikki suoriutuivat kisasta hienosti ja saivat varmasti oppia tuleviin koitoksiin. Tässäkin kisassa saatiin yksi voitto Lahteen, kun H10RR sarjan voitti Riku Hannula! LS-37 tuloksiin tästä.

– viikonlopun ensimmäiset SM-mitalit jaettiin pyöräsuunnistuksen SM-pariviestissä Seinäjoella. Siellä mitaleille ylsivät Oskari Arvela ja Tomi Nykänen (H20 / 2.), Ari Hämäläinen ja Niko Toimela (H80 / 2.) sekä Heikki Jokinen ja Igor Bondarenko (H100 / 2.). LS-37 tuloksiin tästä.

– Kouvolassa järjestetyissä Kevätsuunnistuksissa oli tarjolla pitkän matkan kilpailu ja viivalla oli monta sinipunavalkoista. Voittoon ylsi Ari Anjala (H60) ja hänen lisäksi kolmen parhaan joukkoon kirmasi yhteensä 5 suunnistajaa, mahtavaa! LS-37 tuloksiin tästä.

 

Sunnuntaina:

– Raumalla jatkettiin sprinttisuunnistuksen parissa ja tällä kertaa jaossa olivat SM-mitalit sprinttiviestissä. Päijät-Hämeestä oli mukana neljä joukkuetta kolmessa eri sarjassa (HD21, HD18 ja HD40). Parhaiten onnistui HD21 sarjan ykkösjoukkue, joka nappasi mahtavasti hopeaa! Joukkueessa juoksivat Lotta Kirvesmies, Juha Sorvisto, Philipp von Arx ja Minna Kauppi. Myös HD18 sarjassa juossut Anniina Taipale teki vakuuttavan suorituksen tuoden joukkueen vaihtoon alotusosuudelta ensimmäisenä! Päijät-Häme / LS-37 tuloksiin tästä ja Päijät-Häme tuloksiin tästä.

– pyöräsuunnistuksen SM-mitaleiden jakoa jatkettiin Seinäjoella keskimatkan merkeissä. Sieltä Lahteen matkasi yhteensä kolme mitalia, kun kultaa sai Tomi Nykänen (H20) ja hopeaa Heikki Jokinen (H50) ja Kirsi Arvela (D45). LS-37 tuloksiin tästä.

– Kevätsuunnistus Kouvolassa jatkui myös keskimatkan merkeissä ja tällä kertaa sinipunavalkoiset valtasivat paikkoja kolmen joukosta yhteensä 14 kappaletta!! Ykkössijat nappasivat Anna-Kaisa Anjala (D21A), Anna-Lea Rantalainen (D55), Krista Tuominen (D20), Eerika Riutto (D16) ja Helmiina Nurmela (D12TR). Toisen päivän LS-37 tuloksiin tästä ja kahden päivän LS-37 yhteistuloksiin tästä.