Ilmainen SUPERSUUNNISTUS 10.5

henrihippo

Lahden Suunnistajat järjestää 10.5 Unelmien Liikuntapäivänä yhteistyössä Päijät-Hämeen Osuuspankin kanssa lapsille, nuorille ja perheille suunnatun ilmaisen suunnistustapahtuman Pikku-Vesijärvellä. Vasta-alkajille on tarjolla lyhyt reitti aivan Pikku-Veskun ympärillä, pidemmällä reitillä pääsee hiukan metsänkin puolelle Lanupuiston maisemiin. Lisäksi voi testata nopeutta hauskalla leimausradalla, joka soveltuu myös aivan perheen pienimmille! Jokainen pikku suunnistaja saa pienen osanottopalkinnon ja tietysti kivan suunnistuselämyksen.
Tule supersuunnistamaan kavereiden tai koko perheen voimin perjantaina 10.5 klo 16-18 ja tapaat myös Hippo-maskotin sekä mestarisuunnistaja Minna Kaupin.

LISÄTIEDOT TÄSTÄ TAPAHTUMASTA JA MUISTA HAUSKOISTA AKTIVITEETEISTA: WWW.UNELMIENLIIKUNTAPÄIVÄ.FI
HUOM! LS-37 ON MUKANA MYÖS LAHTI ENERGIAN SUURESSA LIIKUNTASEIKKAILUSSA SEURAAVANA PÄIVÄNÄ!

op päijät häme