Tiomilaan kahdella miesten ja naisten joukkueella

Lumonite

Joukkeiden kokoonpanot ovat seuraavanlaiset

Naiset

#III
1Lotta KirvesmiesLilia Karttunen 
2Tytti KirvesmiesMaiju Lehtonen 
3Anna-Kaisa Anjala Emmi Kiljunen 
4Anniina Taipale Aino Kuusela 
5Minna Kauppi 

Saara Kukkonen

 

Miehet

#III
1Philipp von Arx Tatu Leirimaa 
2Juha Sorvisto Matias Sankari 
3Lasse Kautto Timo Ahvenainen 
4Aron Bako Krisztian Liszka 
5Pauli Leinonen Valtteri Rantala 
6Petteri Huikko Niko Vaenerberg 
7Tuomo Lahtinen Valtteri Kinnunen 
8Aki Saari Joni Solonen 
9Mate Baumholczer Teemu Niskanen 
10Aleksi Anttolainen Atte Etula 

 

Minna Kaupin kommentit naisten joukkueista

Ykkösjoukkue on musta hevonen, jonka tavoite on sijoittua 20 joukkoon. Kakkosjoukkueessa vedetään nuoruuden innolla ja mieluusti 50 joukkoon.

1. Osuus
Lotta on jo kokenut aloittaja, joka tietää, miten pysytään kovimpienkin pyssyjen kyydissä. Lilia on kova menijä, joka nauttii aloitusosuuden sosiaalisesta tilanteesta ja osaa ottaa ryhmästä kaiken irti.

2. Osuus
Tytti juoksee omien sanojensa mukaan lemppari osuutta ja nauttii kovasti viestitilanteesta. Saksan maalta Tiomilaan lentävä Tytti on myös taitoa täynnä. Maiju luottaa täysin omaan vauhtiinsa ja taitoonsa, eikä anna koheltajien puuttua loistavaan suoritukseensa.

3. Osuus
Anna-Kaisalle kympin matka ei ole matka eikä mikään ja oman työn avaimetkin ovat kevään viesteissä löytyneet taskusta, joten tulee varmasti jonon mukana tai vetää sitä oikealle hajonnalle. Kestävyysurheilun moniosaaja Emmi ei pelkää pitkääkään latua ja osaa myös pitää kartan hanskassa. Emmi ei tipu letkasta, vaikka kuinka kiihdyteltäisiin.

4. Osuus
Fyysisiä kehitysloikkia talven aikana harpponut Anniina tietää, mitä tekee, eikä ota turhia paineita kovistakaan paikoista. Ykkösjoukkueen nuorin tykki. Muuttolintuna naapurista seuraamme lentänyt Aino tekee sen, mitä toivotaan. Luotettavaa, nuorta voimaa. Aino korkkaa Tiomilassa viestielämän sinipunavalkoisissa väreissä.

5. osuus.
LS:n monitoimikoneena toimiva Minna pysyy vanhoilla pohjilla vielä hyvin terävimmän kärjen perässä ja tylsemmän kärjen edellä. Varmaa, vahvaa ankkurointia luvassa. Saara on taitosuunnistaja vailla vertaa. Kuittaa varmasti muiden pienetkin koukut ja vääntää koneen punaiselle vaikka väkisin joukkueen eteen.

Team Managerin Stefano Rausin mietteitä miesten joukkueista

Joukkueiden valinta oli varsin haastava prosessi. LS on tänä vuonna paljon vahvempi joukkue 9 uuden urheilijan liittyessä seuraan. Valinnat tehtiin yhdessä Allun ja Assun kanssa ja olemme varmoja, että molemmat joukkueet tulevat haastamaan muut joukkueet Tiomilassa. Tämä viesti toimii myös hyvänä testinä kohti Jukolaa. Ykkösjoukkue tarvitsee vahvan alun siksi kahdelle ensimmäiselle osuudelle on valittu Philipp (SUI) ja yöekspertti Juha Sorvisto. Lyhyen kolmannen osuuden juoksee Lasse Kautto ja hän antaa viestin pitkälle yölle Aron Bakolle (HUN). Aron on hyvässä kunnossa ja voitti viime viikonloppuna Unkarin maajoukkueen valintakilpailun. Jäljellä olevilla yöosuuksilla juoksevat Pauli, Petteri ja Tuomo. Kovaa kevätkuntoa Viestiliigan osakilpailuissa näyttänyt Aki Saari juoksee kahdeksannen osuuden, joten joukkueen loppu näyttää todella vahvalta. Yhdeksännellä osuudella on Mate (HUN) ja joukkueen maaliin ankkuroin Aleksi. Kakkosjoukkue on todella vahva. Viisi kakkosen juoksijaa juoksivat viime vuonna ykkösjoukkueessa (Assu, Matias, Krisztian (HUN), Teemu and Valtteri). Varalla ykköseen ovat Matias-Krisztian-Assu. “We are ready to rock, follow us on 10Mila studio!” päättää Stefano.

Tiomilan sivut löytyvät osoitteesta https://10mila.se ja Stefun mainitsemaan studioon/webtv lähetykseen pääsee käsiksi täältä.

Sitten eikun jännittämään miten joukkueiden käy. Lopuksi vielä suunnistusasiantuntijan Petteri “Moisku” Moilasen kommentti miesten ykkösjoukkueesta: “O meinaa ykkönen pikkusen hyvä, tollast sikermää oo koskaa lahest lähteny yhtää mihkää. Iha pimeitä yömiehii iso nippu ja sit toho loppuu viel pikkasen kova ukkoo.”