Hiihtosuunnistuksen SM-keskimatkat ja viesti Lemillä

Maajoukkuesuunnistajamme jättivät SM-kilpailun väliin toipuakseen edellisenä maanantaina päättyneistä Turkissa järjestetyistä EM-kilpailuista. Poisjäännit paransivat muiden mahdollisuuksia koristaa palkintokaappiaan ja hyvin Petri käytti tilaisuuden ollen kuudes. Vähän jäi Petrillä jossiteltavaa pikkuvirheistä, kun minuutin päässä ollut pronssikin olisi ollut napattavissa.

SM-kilpailun ulkopuolinen RaVan Sergei Gorlanov voitti kilpailun. Gorlanov otti neljä EM-mitalia Turkista, ollen näin hyvä mittari maailman terävimmän kärjen vauhdista.

R1 TOP-kymppiin Emmi Kiljunen 8. D17-sarjassa

R2 TOP-kuuteen Tomi Ruutiainen 5. H40-sarjassa

SM-VIESTI

H20-sarjassa Oskari Arvela, Vladislav Kolganov, Tomi Nykänen neljänsiä seitsemän joukkueen koitoksessa. Kilpailun suurimmassa sarjassa D17 (15 joukkuetta) Helmi Ruutiainen, Lilia Karttunen, Emmi Kiljunen hienosti kuudensia.

Viime päivien plusasteet ja yöpakkaset mahdollistivat monin paikoin pienet oikomiset. Kova lumen pinta oli myös aiheuttamassa monia varusterikkoja. Viikonloppuna usean hiihtosuunnistajan hiipumisen tulosluettelossa tai keskeyttämisen taustalla oli välinerikko, valitettavasti näin myös meidänkin seuran suunnistajien kohdalla.

Keskimatkan tulokset

Viestin tulokset