Uusi vuosi – uudet rastit

 

Uusi rastivuosi on jo käynnissä, ja LS:n suunnistajat ovat jo olleet hisu-rasteilla Ylitornion maisemissa. Seurassamme on alkamassa mielenkiintoinen toimintavuosi ja elämä Jukolan jälkeen tarkoittaa myös uusia juttuja.

Minna on puhaltamassa toimintaamme lisää vauhtia eri osa-alueille: uusi tapahtuma Lahti City-O kevään korvilla, uudet sprinttirastit ja huippusuunnistuksen vahvistaminen. Lähiaikoina voimme julkistaa naisten, miesten ja nuorten nimiä, jotka ovat kovia vahvistuksia joukkueisiimme entisten suunnistajiemme lisäksi.

Allu vetää ansiokkaasti valmennusta ja tekemisen laatu on todella tasokasta!

Kunkin suunnistajan omien rastitavoitteiden lisäksi meillä riittää tekemistä talkootehtävissä: Iltarastit käynnistyvät  perinteiseen tapaan keväällä ja 42. Lahti-Suunnistus järjestetään Pajulahdessa kolmipäiväisenä tapahtumana – tekemistä riittää kyllä kaikille!

Hyvää Rastivuotta kaikille!

Kauko